Concertul de Revelion de la Sibiu este ultimul pentru Cargo în actuala formulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Achim
Alin Achim

Alin Achim, basistul uneia din cele mai iubite formaţii din România şi-a ales un alt drum. În locul lui Alin Achim, liderul trupei Cargo, Adi Bărar l-a cooptat pe Mirel Cumpănaş.

CITEŞTE ŞI:

Concerte cu Cargo şi Juke Box de Revelion în centrul Sibiului

Revelion la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu cu şuncă de Praga şi păstrăv la grătar

Jazz, pop şi muzică clasică, în noaptea dintre ani, la Thalia

După mai mult timp în care liniştea părea să se aşeze în rândul trupei Cargo, sfârşitul acestui an aduce o nou schimbare. În urma unor neînţelegeri cu Adi Bărar, liderul trupei, basistul Alin Achim a ales să se despartă de Cargo.
Am hotarat cu Adi că nu vorbim prea mult pe tema asta. Plecarea din trupă este alegerea mea şi nu vrem să facem valuri. Înca nu vreau să vorbesc nimic despre mine. Când va veni momentul am să spun mai multe. Cu răbdare se rezolvă toate. O să mai cânt cu Cargo până la sfârşitul anului”, a declarat Alin Achim.

"Relaţia nu a mai funcţionat"

Basistul a sosit în trupa Cargo în 1997. Achim, care cânta în aceea vreme în Amala, l-a înlocuit pe Ramon Radosav în Statele Unite ale Americii.
 „Am avut neînţelegeri pe mai multe planuri în ultima perioadă. Cred că atunci când o relaţie nu mai funcţionează nici pe plan personal, nu merge nici pe plan muzical. Urmează o perioadă de repetiţii intense, în care Mirel Cumpănaş trebuie să se integreze în trupă“, a spus Adi Bărar.



Noul basist al trupei este Mirel Cumpănaş, care a terminat Liceul de muzică “Ion Vidu” în 1995. Timp de doi ani a cântat într-o trupă, în Franţa. Cumpănaş a mai cântat cu Narcisa Suciu şi Nicola.

Cargo

Ultimele concerte pentru Alin Achim

Pana la sfarsitul anului, concertele celor de la Cargo vor fi sustinute in vechea formulă, urmand ca Mirel Cumpănaş să intre în pâine de la începutul anului viitor. Ultimul concert din Timişoara, cu Alin Achim în formaţie, va avea loc pe 22 decembrie, la deschiderea noului club Jaxx, de pe strada Alba iulia. Pe 23 decembrie, Cargo concertează la Arada, iar de Revelion, cargo va cânta în piaţa centrală din Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite