VIDEO-FOTO Accident grav în Sibiu: şoferul şi-a pierdut viaţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident 1 mort strada Henri Coanda
Accident 1 mort strada Henri Coanda

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă pe strada Henri Coandă din Sibiu. O maşină a intrat într-un gard de beton, iar şoferul şi-a pierdut viaţa. Pasagerul din dreapta a fost rănit grav.

UPDATE 2: Tânărul care a murit în accidentul de pe strada Henri Coandă avea permisul suspendat şi era cercetat într-un dosar penal, după ce a fost prins în luna septembrie conducând o maşină neînmatriculată şi cu număr fals de înmatriculare.

Mai mult, şi maşina cu care a făcut accidentul era neînmatriculată și cu număr fals de înmatriculare.

UPDATE 1: Tânărul care şi-a pierdut viaţa în accident avea 28 de ani şi se afla la volanul unul autoturism BMW. Poliţiştii spun că acesta circula cu viteză, a derapat, a izbit un gard de beton şi apoi s-a răsturnat.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu auto BMW care circula din direcaţia strada Oţelarilor spre strada Semaforului nu a adaptat o viteză corespunzătoare în curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în gardul de la firma Comtram şi apoi răsturnându-se pe partea carosabilă”, a spus agentul principal Vasile Costea, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

David Gheorghe avea 28 de ani, lucra al ao fabrică din Sibiu şi îşi terminase tura de noapte. Martorii accidentului confirmă varianta poliţiei – tânărul circula cu o viteză foarte mare.

„Eram pe trotuar, am auzit o maşină venind cu viteză, avea viteză foarte mare, a derapat, a dat în bordură, a sărit în aer şi s-a dus direct în plăcile alea (un gard de beton, n.r.), din plăcile alea a ricoşat, s-a răsturnat într-o parte şi aşa a rămas”, a povestit Lucian Marcu, martor al accidentului.



Tânărul de 28 de ani mai are un frate mai mare, iar anul viitor urma să se căsătorească. În maşină cu el, pe locul din dreapta, era chiar viitorul lui cumnat, împreună cu care mergea să vândă o maşină, spun rudele. În stare de şoc, tatăl lui nu-şi explică ce s-a întâmplat.

„Ca şi şofer era bun conducător auto, nu avea la activ infracţiuni pe linie de circulaţie, nu consuma alcool la volan, era un băiat de treabă, bun, calm, săritor pentru orice solicita un ajutor”, a spus Velcea Gheroghe, tatăl tânărului mort

Viitorul cumnat al tânărului, în vârstă de 20 de ani, a fost proiectat în urma impactului pe bancheta din spate a maşinii. A fost preluat de urgenţă de un echipaj SMURD şi dus la spital, unde va rămâne internat.

 „În Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adus un băiat în vârstă de 20 de ani, victimă a unui accident rutier. În prezent este în curs de investigaţii la computer tomograf, starea lui este bună, este conştient, prezintă amnezie post-traumatică în urma accidentului şi va fi internat pe secţia de Neurochirurgie pentru a continua investigaţiile”, a spus Anca Cristea, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe.& nbsp;  

Accident 1 mort strada Henri Coanda
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite