Pustai despre meciul Gazului din Cupa României: "Timişoara trebuie respectată chiar dacă joacă în B"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, a prefaţat partida din sferturile Cupei României, în compania celor de la Poli Timişoara.

CITIŢI ŞI:

Bănăţenii de la Poli au pus gând rău Gazului din Mediaş, în Cupa României

Premieră în liga 1: Voinţa Sibiu vrea să rejoace partida cu CFR Cluj

"Timişoara a terminat campionatul pe locul doi şi trebuie respectată din acest punct de vedere. Pentru noi va fi o onoare să trecem de ei, ar fi o premieră şi pentru acest oraş. Nu ne gândim că sunt o divizionară secundă, pentru că au defilat în campionat şi vor reveni în Liga I.

În ultimele trei meciuri am luat doar un punct, nu este o situaţie critică şi ne vom reveni", a declarat Cristi Pustai la SPort Total FM.

Daniel Stanciu: "Cu Gaz Metan va fi mai greu decât cu Steaua, ei au prima şansă!"

Team-managerul lui Poli Timişoara, Daniel Stanciu, se teme de forţa echipei lui Cristi Pustai, Gaz Metan Mediaş, în duelul de astăzi din sferturile Cupei României.

"Va fi un meci mai dificil decât cele cu Ceahlăul şi Steaua. Medieşenii nu au avut prestaţii prea reuşite în ultimul timp, dacă ne gândim la eşecurile cu Rapid şi Petrolul sau remiza cu Chiajna. Din punctul meu de vedere, Gaz Metan pleacă joi cu prima şansă. În afirmaţia mea mă bazez pe faptul că Mediaşul are un lot omogen şi o susţinere financiară bună pentru condiţiile actuale din fotbalul românesc.

Prin campionat nu prea mai au şanse să acceadă în cupele europene, de aceea Cupa României este cea mai abordabilă cale pentru ei, de a juca din nou în Europa League. Trebuie să arătăm că victoriile cu Ceahlăul şi Steaua nu au fost întâmplătoare, este un meci important şi în vederea parteneriatului ce se preconizează cu Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi Universitatea Politehnica", a explicat team-managerul Daniel Stanciu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite