Pustai despre golgheterul echipei:"Eric trebuie să mai slăbească"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Pustai
Cristi Pustai

Antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, Cristi Pustai, l-a lăudat pe Eric de Oliveira pentru golul marcat şi pentru revenire, însă a ţinut să precizeze că acesta este încă supraponderal.

CITEŞTE ŞI:

Pustai se teme de "studenţi"

"Ştiam că Eric nu este la potenţial maxim din punct de vedere fizic, deoarece a revenit foarte târziu la pregătire. Am riscat foarte mult să-l bag în teren astăzi. Speram să nu fie nevoie să joace mai mult de 10-15 minute, dar m-am văzut obligat să-l introduc o repriză. Cel mai probabil în două săptămânii va redeveni acel Eric din tur. El ar trebui să aibă 82,5 kilograme, iar acum este la 86, dar a fost şi mai rău când a revenit", a spus Cristi Pustai, antrenorul medieşenilor.

Referitor la meciul cu Sportul, Pustai a declarat: "Sportul nu este o echipă atât de slabă aşa cum o arată clasamentul. În meciurile de acasă aveau golaveraj pozitiv, 11-10. Am făcut un joc slab, va trebui să vedem unde am greşit şi să redevenim acea echipă cu contraatacuri tăioase din tur. Să redevenim acea echipă muncitoare. E bine că suntem la egalitate de puncte cu Dinamo şi Rapid, dar va fi foarte greu în continuare. În aprilie şi mai vor urma zece meciuri în 33 de zile şi nu putem vorbi încă de o clasare pentru Liga Europa sau pentru evitarea retrogradării".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite