O firmă germană a concesionat două hectare de teren pentru a investiţie uriaşă la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Dressel + Höfner International a concesionat două hectare de teren scoase la licitaţie de municipaliatea medieşeană.

CITEŞTE ŞI:

Primăria Mediaş controlează fiecare garaj în parte

Sibiu: Gaz Metan umilește Unirea Alba Iulia cu 5-0

Primăria municipiului Mediaş a organizat săptămâna aceasta o licitaţie pentru concesionarea a două hectare de teren care au aparţinut unităţii militare de aviaţie. Liciţatia pentru loturile 13 şi 14 a fost adjudecată de firma germană Dressel + Höfner International.

Intenţia municipalităţii medieşene de a crea o zonă industrială pentru producţia şi industria nepoluantă prinde contur odată cu concesionarea  de către firma germană Dressel + Höfner International a suprafaţei de 20.000 mp pentru construirea unei unităţi de producţie. Destinaţia terenurilor este de industrie nepoluantă având ca domeniu principal de activitate fabricarea plăcilor, foliilor, tuburilor şi profilelor din material plastic.  Primăria muncipiului Mediaş deţine în această zonă încă aproximativ 15 hectare de teren care constau din 12 parcele.

„Dressel +  Höfner International este o societate cu capital integral german care funcţionează în Mediaş de câţiva ani şi are  în prezent un număr de 150 de angajaţi.  În următoarele 30 de zile vom semna contractul de concesiune pentru cele două hectare de teren pe care le-am adjudecat în urma licitaţiei organizate de Primăria Mediaş. Durata concesiunii este de 49 ani cu posibilitatea de prelungire. De asemenea în trei luni vom întocmi proiectul pentru obţinerea autorizaţiei  de construcţie. În ceea ce priveşte politica de personal ne propunem ca în prima fază să mai angajăm încă 50 de persoane. De asemenea strategia noastră de recrutare cuprinde şi organizarea unor stagii de practică destinată tinerilor medieşeni care vor să lucreze pentru firma noastră şi se pregătesc în şcoală pentru diferite profesii de care avem nevoie“ a declarat Peter Rauschnberger, director Dressel +  Höfner International .

„Dezvoltarea economică reprezintă pilonul ascensiunii municipiul Mediaş.  Într-o perioadă dificilă pentru întreaga economia, prezenţa unor investitori serioşi pe scena medieşeană nu poate fi decât de bun augur. Mai mult decât atât prin politica de personal pe care o va adopta, Dressel +  Höfner International va contribui şi la scăderea şomajului în municipiul nostru. Ne propunem să dezvoltăm zona fostei unităţii militare de aviaţie şi să atragem noi investitori“ a declarat primarul muncipiului Mediaş Teodor Neamţu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite