Sibiu: A început licitaţia pentru obiectele de colecţie donate de piloţii din campionatul de raliuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: A început licitaţia pentru obiectele de colecţie donate de piloţii din campionatul de raliuri
Sibiu: A început licitaţia pentru obiectele de colecţie donate de piloţii din campionatul de raliuri

Şase piloţi şi doi copiloţi din Campionatul Naţional de Raliuri au donat obiecte personale la Raliul Sibiului. Valoarea totală a obiectelor la preţul de pornire a licitaţiei depăşeşte 22.500 de lei iar banii strânşi vor ajuge la Fundaţia Hospice „Casa Speranţei” Braşov.

Pe site-urile www.raliulsibiului.ro şi www.okazii.ro în secţiunea „Obiecte de colecţie/Autografe şi Articole VIP” a început licitaţia pentru obiectele donate de participanţii de la ediţia 2009 a Raliului Sibiului. Cel mai valoros obiect donat este o maşină de curse Nissan Micra de 1,4 litri care dezvoltă 100 CP al cărei preţ de pornire este de 4.000 de euro. În total, 6 piloţi şi 2 copiloţi din Campionatul Naţional de Raliuri plus invitaţii speciali de la Citroen Racing au donat obiecte personale.

Şi Victor Ponta a donat pentru cauza caritabilă
Bogdan Marişca şi-a donat mănuşile cu care a ieşit campion în 2005, combinezonul cu care a concurat în sezoanele 2007–2008 dar şi prima cupă de campion pe care a câştigat-o în 2000 la grupa N. Marco Tempestini şi-a donat combinezonul cu care a concurat prima oară în Romania, Alex Filip şi-a donat mănuşile primite cadou de la Philippe Bugalski şi cămaşa de echipă din 2008, Edwin Keleti şi-a donat jacheta de campion al Cupei Dacia din 2008 iar copilotul său, Victor Ponta a dat combinezonul cu care a câştigat titlul anul trecut.

Se licitează şi locul din dreapta piloţilor
Amatorii de senzatii tari pot licita pentru un loc în dreapta piloţilor Marco Tempestini, Bogdan Marişca şi Alex Filip la shakedown-ul pentru următoarea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri. Fondurile strânse în urma licitaţiei vor fi donate Fundaţiei Hospice „Casa Speranţei” Braşov, valoarea totală a obiectelor la preţul de pornire a licitaţiei depăşind 22.500 lei.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite