Alertă la Mediaş: 4.000 de "câini" vin la meciul cu "U" Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Universitatea Cluj - Dinamo se va juca pe un stadion arhiplin. 4.000 de suporteri ai roş-albilor şi-au anunţat prezenţa, în timp ce "studenţii" vor fi susţinuţi de 2.000 de fani veniţi de la CLuj. În plus, Mediaşul e recunoscut ca un oraş cu mulţi simpatizanţi ai celor din "Ştefan cel Mare".

CITEŞTE ŞI:

Gaz Metan a învins Pandurii după o super reuşită a brazilianului Eric de Oliveira (VIDEO)

Oficialii Universităţii Cluj vor aloca 800 de bilete pentru fanii roş-albii dar se aşteaptă ca susţinătorii "câinilor" să ajungă la 4.000, calculând şi celelalte sectoare unde vor sta fanii localnici.

2.000 de susţinători ai clujenilor vor face deplasarea la Mediaş cu maşini personale, distanţa dintre cele două oraşe fiind de 120 de kilometri.

1.000 de bilete s-au vândut deja. Iată preţurile: peluze- 10 lei, tribuna a II-a - 20 de lei, tribuna I - 30 de lei. Stadionul are 7.900 de locuri.

1 meci jucat de Universitatea Cluj în nocturnă, partida fiind considerată "acasă" chair dacă echipa joacă acum la Mediaş. Din toamnă clujenii vor juca pe noul stadion, lucrările urmând să fie finalizate la data de 4 august.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite