FC Braşov - Gaz Metan Mediaş 0-0! Au ars gazul de pomană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a IX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, scor 0-0, confruntarea susţinută în această seară, pe Stadionul Tineretului.

Meciul a fost unul anost, iar ocaziile importante de gol puteau fi numărate pe degetele de la o mână. Chiar dacă au evoluat mai bine şi au dominat teritorial, „stegarii“ au fost nevoiţi să se mulţumescă cu un singur punct după meciul susţinut în faţa unei echipe care a preferat să se apere şi să joace pe contraatac.

La prima tentativă ofensivă a braşovenilor, Chipciu (min. 14) a fost blocat la 12 metri de poartă. Lamine Diarrassouba putea deschide scorul, însă lovitura de cap a vârfului „stegar“ a fost scoasă de sub bară de Pleşca (min. 17).

Tot Chipciu a încercat să-l surprindă pe goalkeeper-ul oaspeţilor cu un şut de la 20 de metri, însă Pleşca a respins în faţă (min. 20).

La cinci minute de la reluare, Gaz Metan a avut cea mai mare ocazie a partidei, dar lovitura de cap, din şapte metri, a lui Alex Munteanu, a fost respinsă în corner de Marc.

Torpila lui Majernik, de la 16 metri, a fost respinsă de Pleşca (min. 61), iar din cornerul rezultat, lovitura de cap a aceluiaşi fundaş slovac a trecut pe lângă ţintă! 

Cu 20 de minute înainte de finalul partidei, FC Braşov putea deschide scorul prin Năstăsie, însă mingea deviată de vârful piteştean a lovit bara porţii medieşenilor, iar apoi, cu noroc, balonul a ajuns la Pleşca.

În ultimele zece minute ale confruntării, braşovenii şi-au înghesuit adversarii în careul propriu, însă Chipciu şi Handnagy nu au reuşit să marcheze golul de trei puncte. Mai mult, oaspeţii puteau da lovitura pe contraatac, ghiuleaua lui Hoban, de la peste 20 de metri, trecând milimetric pe lângă vinclul porţii lui Marc.

Astfel, după remiza albă din această seară, FC Braşov a bifat cel de-al şaptelea meci consecutiv de campionat fără victorie, „stegarii“ lui Isăilă ajungând la -4 în clasamentul adevărului.

FC Braşov: Marc - Voicu, Oros, Majernik, Cristi Ionescu - Chipciu, Ilyes, Martinovic (min. 66 Mateiu), William (min. 78 Bădoi) - Lamine (min. 46 Năstăsie), Hadnagy

Antrenor:
Daniel Isăilă

Gaz Metan:
Pleşca - Pârvulescu, Akaky, Lazăr, Zaharia - Bozeşan (min. 46 Miclea - min. 63 Tartovac), Todea, Hoban, Al. Munteanu - Eric, Aganovic (min. 65 Liţu)

Antrenor:
Cristi Pustai

Cartonaşe galbene: Năstăsie '80 / Zaharia '84, Eric '90

Arbitri:
Marius Avram - Mikloş Nagy, Gabriel Barjac - Paul Unimăţan (rezervă)

Observatori:
Cornel Cacoveanu, Ioan Mureşan. Supervizor: Ionuţ Lupescu

Stadion: Tineretului

Spectatori: 1.000

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite