Un bărbat s-a spânzurat lângă lacul Binder

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbatul a fost gasit spanzurat de o salcie, pe malul lacului
Barbatul a fost gasit spanzurat de o salcie, pe malul lacului

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort pe lacul Binder, în cartierul Țiglari. La fața locului se află echipaje de intervenție. Polițiștii au demarat o anchetă.

UPDATE:Bărbatul în vârstă de 54 de ani este de lângă Craiova şi a fost găsit spânzurat de o salcie, pe malul lacului Binder, de către un localnic din zonă, care a sunat imediat la 112. Anchetatorii ajunşi la faţa locului spun că bărbatul şi-a pus capăt zilelor, şi că a lăsat un bilet de adio în care îşi cerea scuze şi spunea că vrea să fie îngropat lângă tatăl său.

"Bărbatul ân vârstă de 54 de ani domiciliază în judeţul Dolj. Acesta a decedat prin sinucidere. În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit faptul că în cauză nu sunt suspiciuni de omor. Bărbatul a lăsat şi un bilet în care îi cere scuze mamei lui pentru gestul pe care îl face şi îi cere să îl înmormânteze împreună cu tatăl său", a spus luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Bărbatul venise de ceva vreme la Sibiu, unde vindea zarzavaturi în Piaţa Cibin. Comercianţii din zonă îl ştiu ca pe un om foarte deschis, glumeţ, şi sunt şocaţi de cele petrecute.

"A dormit lângă mine şi la ora 4 a plecat de lângă mine. Nu a spus nimic, unde se duce. Am tot sunat pe telefon, după el, nu răspundea nimeni. Aseară a fost la o localnică de aici, şi-a făcut baie, şi i-a spus şi femeii "nu se ştie dacă ne mai vedem", deci a făcut-o cu premeditare", a povestit Alexandru Cotoşman, vecin de tarabă în piaţă cu bărbatul care şi-a pus capăt zilelor.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite