Unul din cei doi alpinişti accidentaţi la Obârşia Lotrului a fost operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alpinisti accidentati Obarsia Lotrului
Alpinisti accidentati Obarsia Lotrului

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, cu fracturi multiple. După operaţie, a fost mutat la Terapie Intensivă, iar medicii spun că vor mai urma şi alte intervenţii chirurgicale.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, avea fracturi la mâini şi la picioare, ortopezii sibieni intrând cu el de urgenţă în sala de operaţie.

"Pacientul a fost operat, se află acum la Terapie Intensivă şi urmează să aibă loc şi alte intervenţii chirurgicale", spune Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. 

Potrivit sursei citate, celălalt bărbat în vârstă de 25 de ani, rănit de asemenea în accident, are arsuri de gradul II pe 20 la sută din corp şi este internat la Chirurgie Plastică.

Cei doi au ajuns la spitalul din Sibiu marţi seara, după ce au avut un accident cu snowmobilul la Obârşia Lotrului, în judeţul Vâlcea.

Se pare că snowmobilul pe care se aflau cei doi ar fi rămas fără frâne, s-a răsturnat, a luat foc și s-a prăbușit peste ei. 



Inițial, la fața locului s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, însă fiind târziu acesta nu a mai putut să zboare.

Alpinisti accidentati Obarsia Lotrului

La locul accidentului au ajuns de urgență salvamontiștii sibieni și mai multe echipaje SMURD, iar cei doi bărbați au fost aduși la spitalul din Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite