Sibiu: L-aţi văzut pe acest copil?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: L-aţi văzut pe acest copil?
Sibiu: L-aţi văzut pe acest copil?

Andreas Michael Şara, în vârstă de nouă ani, a dispărut din centrul de plasament în urmă cu două săptămâni şi nu a mai revenit. Poliţia şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sibiu fac apel către toţi cei care l-ar fi putut vedea în această perioadă.

Andreas Michael Şara are nouă ani de zile şi a plecat  fără acordul reprezentanţilor instituţiei din Centrul de Plasament „Guliver“ de pe str. Hegel din  Sibiu, unde locuia de câţiva ani,  în prima zi a lunii septembrie, la ora 11.00.  Chiar dacă acest lucru a fost anunţat Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu de către un consilier al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sibiu, copilul nu a mai putut fi găsit. Nici în cele două săptămâni care s-au scurs de atunci acesta n-a mai revenit. „Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112“, declară Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălţime - 1,20; greutate - 25 kg; păr şaten deschis, tuns scurt, fir drept; ochi căprui; faţa ovală; ten închis.

Nu are semne particulare

La data dispariţiei purta un tricou din bumbac de culoare roşie, pantaloni blue-jeans, albastru deschis, sandale de culoare închisă.

     

    

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite