Ziua accidentelor în Sibiu: un mort şi 6 răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii neatenţi au făcut joi 7 victime. Una dintre ele, o femeie de 61 de ani, a murit imediat ce a ajuns la spital.

Primul eveniment s-a produs joi dimineaţă, pe drumul judeţean ce leagă localitatea  Tălmaciu de Turnu Roşu. O şoferiţă de 30 de ani, din Sibiu, s-a angajat în depăşirea unui autoturism iar în momentul în care a vrut să revină pe banda sa de mers, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat înafara părţii carosabile.  În urma accidentului 5 persoane, printre care şi şoferiţa, au fost transportate la spital în stare destul de gravă.


La doar câteva ore, un şofer băut, cu permisul suspendat  a lovit în plin o femeie ce se afla pe un scuar ce desparte sensurile de mers de pe strada Râului. Victima, o femeie de 61 de ani a fost aruncată, în urma impactului, câţiva metri. Şoferul nu a aşteptat venirea poliţiei. A ales să demareze în tombă şi să îşi lase victima în agonie, întinsă pe şosea. Poliţia însă l-a identificat imediat şi l-a găsit acasă. „Imediat după producerea accidentului de circulaţie conducîtorul auto a părasit locul accidentului, fără încuvinţarea organelor de poliţie, fiind identificat ulterior la domiciliu, unde a fost efectuată testarea cu aparatul etilotest“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Victima accidentului a fost transportată la Spital, unde a decedat. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri s-a stabilit faptul că şoferul autoturismului avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. El a fost reţinut pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Sibiu, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legală, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie şi conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat. 


În jurul orelor 23:00, aproape de localitatea Bradu  un motociclist de 43 de ani a fost rănit. Acesta intrase pe contrasens, cu viteză extrem de mare, într-o curbă  deosebit de periculoasă la dreapta. Ghinionul a făcut ca exact în acel moment, din contrasens să vină un TIR iar motociclistul a fost izbit frontral de acesta. A fost transportat de urgenţă la spital, iar poliţiştii continuă cercetările.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite