Sibiu: „ Ziua fără maşină“, marcată printr-o plimbare cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: „ Ziua fără maşină“, marcată printr-o plimbare cu bicicleta
Sibiu: „ Ziua fără maşină“, marcată printr-o plimbare cu bicicleta

Chiar dacă sibienii nu au luat în seamă semnificaţia acestei zile şi au ieşit, ca de obicei, cu maşinile pe străzile oraşului, sibienii sunt invitaţi să ia parte în această seară la o plimbare cu bicicleta, care va porni la ora 18.00, din Turnişor.

Sibienii cărora le pasă de mediu, cei care au fost printre puţinii care şi-au lăsat astăzi maşinile acasă şi au plecat la serviciul cu bicicleta sau pe jos, lansează o invitaţie pentru a marca aşa cum se cuvine „Ziua fără Maşini“.  Aceştia se vor întâlni la ora 18.00 în Turnişor, acolo unde îi aşteaptă pe toţi doritorii, pentru o plimbare eco. Întâlnirea are loc pe strada Calea Turnişorului, la intersecţia cu Str. Dreptăţii şi Str. Ion Agârbiceanu, după care vor pleca pe traseul Calea Turnişorului- Str. Distribuţiei- Str. Lemnelor- str. Reconstructiei (  Str. Pedagogilor - Str. Grădinarilor) - Podul peste Cibin - Str. Cibinului- str. Viitorului - Str. Moara de Scoarţă - str. Gării - Str. Calea Gusteritei - str. Macaralei - str. Maşiniştilor - str. Henri Coandă- str. Măgura - str. Axente Sever - str. Oberth Hermann – Parcu Tineretului.
Mai mlt, vinery va avea loc o nouă ediţie a Masei Critice, acea plimbare în masă cu bicicletele, care are loc în ultime zi de vineri a luni în Sibiu. Săptămâna aceasta, întâlnirea se dă în Piaţa Mică, la ora 18.00,

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite