Zilele Baschetului au loc în week-end la Sibiu VEZI PROGRAMUL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii sunt asteptati la Zilele Baschetului - Foto: Arhivă
Sibienii sunt asteptati la Zilele Baschetului - Foto: Arhivă

Cel mai aşteptat turneu de streetball organizat de Asociaţia fanilor baschetului “Al 6-lea jucător” se va desfăşura în acest weekend în Parcul Tineretului şi parcarea Shopping City Sibiu. Organizatorii anunţă toţi pasionaţii de baschet că se mai pot înscrie la streetball-ul Zilele Baschetului până joi, 23 august, ora 23:00.

Orice echipă se poate înscrie trimiţând un e-mail al adresa forum@csufans.ro cu numele echipei, componenţa şi grupa de vârstă în care vor să joace. Există 3 grupe de vârstă: U14, U18 şi peste 18 ani, pentru fiecare derulându-se câte un campionat de streetball separat. Regulamentul turneului de streetball şi alte detalii pot fi consultate pe site-ul www.csufans.ro.

Workshopuri şi concursuri la Zilele Baschetului

Pe lângă deja tradiţionalul streetball, Asociaţia Al 6-lea jucător pregăteşte pentru Zilele Baschetului mai multe workshopuri şi concursuri destinate pasionaţilor de baschet. Astfel, sâmbătă, începând cu ora 16:00, va avea loc la Promenada Mall un workshop susţinut de arbitrul FIBA Ciprian Stoica prin care prezintă celor prezenţi regulamentul de baschet. Antrenamentele de baschet nu lipsesc nici ele, acestea fiind în permanenţă deschise atât adolescenţilor cât şi copiilor cu vârste mai mici de 14 ani.

Vineri de la ora 18:00 are loc la Sala Transilvania meciul de baschet masculin România – Bosnia şi Herţegovina contând pentru calificarea la EuroBasket 2013. În pauza acestui meci, Asociaţia Al 6-lea jucător organizează o nouă ediţie a concursului “Aruncarea de milioane”, spectatorii fiind invitaţi să îşi încerce şansa de a înscrie de la mijlocul terenului. Cel ce va reuşi această performanţă va primi o minge de baschet cu autografelele jucătorilor echipei naţionale de baschet şi echipamente sportive.

Sâmbătă va avea loc marşul baschetbaliştilor

Prezentarea echipelor înscrise la turneul de streetball Zilele Baschetului va fi făcută printr-un marş la care sunt invitaţi toţi sibienii. Sâmbătă, începând cu ora 11:00, sunt aşteptaţi peste 100 de sibieni ce vor bătea simultan mingea de baschet  pe traseul Hotel Continental Forum – Piaţa Mare – Parcul Tineretului.

Program Zilele Baschetului, 24-26 august 2012

Vineri, 24 august

ora 18:00: Aruncarea de Milioane în pauza meciului România-Bosnia Herţegovina - Sala Transilvania

Sâmbătă, 25 august

ora 11:00: Prezentarea echipelor de streetball pe traseul Hotel Continental Forum - Pţa. Mare - Parcul Tineretului

12:00 şi 15:00: Concursuri cu premii pentru public - aruncări la coş şi trageri la sorţi - Parcarea Shopping City Sibiu, lângă KFC

16:00-16:30: Workshop regulament baschet susţinut de Ciprian Stoica, arbitru FIBA - Shopping City Sibiu

11:30-18:00: Turnee de street-ball pe categorii de vârstă - Parcul Tineretului şi Shopping City Sibiu - lângă KFC

Duminică, 26 august

10:00-15:00: Semifinalele şi finalele turneului de streetball - Sala Transilvania şi Parcul Tineretului

13:00-13:30: Workshop antrenament baschet susţinut de un antrenor de Divizia A - Parcul Tineretului

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite