Zi tristă la Sibiu pentru 91 de copii sinistraţi în urma inundaţiilor din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se încheie sejurul de şase zile petrecut în tabăra de la Sălişte de 91 de copii, împreună cu opt însoţitori, din localităţile afectate de inundaţiile din judeţul Bacău.

Copiii sinistraţi din Bacău în vizită la Zoo şi muzeele din Sibiu

Copiii sinistraţilor au ajuns în tabăra de la Sălişte şi se distrează de minune

Majoritatea dintre ei sunt din Săuceşti, satul care a avut cel mai mult de suferit din cauza calamităţilor naturale din această vară. Participarea copiilor la tabăra de la Sălişte a fost organizată de Instituţia Prefectului şi Direcţia judeţeană pentru tineret Sibiu, cu sprijinul societăţii Atlassib, care a asigurat transportul.

image


"Am încercat să le creăm condiţii foarte bune de cazare şi hrană. Am pregătit chiar şi un mic program de vacanţă pentru ei. Într-o zi au fost vizitaţi de o grupă de cercetaşi, au vizitat grădina zoologică şi muzeele din centrul istoric al oraşului. Mulţumim tuturor celor care s-au solidarizat cu acţiunea noastră şi ne-au oferit un sprijin foarte preţios în realizarea ei : Ministerul Educaţiei, dl senator Ion Ariton, Primăria Sibiu, Primăria Sălişte, Muzeul Naţional Brukenthal şi organizaţia PNL Sibiu". De asemenea, doresc să mai amintesc de firma Continental - oferă fiecărui copil rechizite, Shopping City Sibiu - oferă câte un set de produse de igienă personală, iar firma RO-Holland, câte o pătură fiecărui copil", declară directorul DJT, Claudiu Spânu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite