Zeci de turiști și-au făcut deja rezervări la hotelul de gheață de la Bâlea Lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut peste 600 de turisti au dormit la hotelul de gheata - Foto: Arhiva
Anul trecut peste 600 de turisti au dormit la hotelul de gheata - Foto: Arhiva

Chiar dacă mai sunt trei luni până la inaugurare, zeci de turiști și-au făcut deja rezervări la hotelul de gheață de la Bâlea Lac. O cameră la hotelul de gheață va putea fi închiriată în acest an cu 300 de lei, iar un iglu de gheață va costa 400 de lei pe noapte.

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac atrage ca un magnet turiștii străini. Chiar dacă va fi inaugurat abia pe 25 decembrie, zeci de turiști și-au rezervat deja o cameră, pentru a putea petrece o noapte la peste 2.000 de metri altitudine, în inima munților Făgăraș. ”Sunt până acum peste 60 de rezervări de la turiști străini, în majoritate englezi dar și nemți sau francezi, și avem deja rezervări și pentru Revelion”, spune Adelina Grigoroiu, director de marketing Ice Hotel.

Anul acesta, hotelul va avea 10 camere, iar turiștii care vor mai multă intimitate se pot caza și într-unul din cele 4 iglu-uri de gheață. La fel ca și în anii trecuți, gurmanzii amatori de senzații tari vor putea lua cina la Ice Restaurant, din farfurii de gheață, iar vizitatorii vor fi așteptați la barul de gheață din incinta hotelului, unde o serie de băuturi vor fi servite în pahare de gheață.

Pentru o noapte la hotelul de gheață turiștii vor scoate din buzunar 300 de lei pentru o cameră dublă iar pentru una într-un iglu de gheață, 400 de lei. Construcția hotelului va începe imediat ce vremea o va permite, respectiv atunci când lacul Bâlea, de unde este scoasă gheața din care este făcut hotelul, va îngheța.

Nu doar hotelul de gheață îi așteaptă în acest an la Bâlea pe amatorii de senzații tari. Mirii care vor să-și unească destinele într-un decor altfel, dar și cuplurile care vor să-și creștineze bebelușii la înălțime o vor putea face la biserica de gheață care, la fel ca și în anii trecuți, va fi ridicată în luna ianuarie.

Anul trecut, peste 600 de turiști au dormit în hotelul de gheață iar la biserica de gheață trei cupluri și-au unit destinele. 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite