Zeci de studenţi din întreaga lume la Universitatea din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu prin Departamentul Relaţii Internaţionale a demarat la începutul lunii septembrie un nou program Erasmus şi Erasmus Mundus la care participă 80 de studenţi din întreaga lume.

CITIŢI ŞI:

Clasificarea obţinută de ULBS aduce schimbări în Universitatea din SibiuAdmiterea de toamnă la ULBS. Vezi când poţi depune dosarul de înscriere

Calendarul activităţilor propus pentru acest nou an universitar este deosebit de bogat, acesta incluzând pe lângă orele clasice de studiu şi activităţi sociale şi culturale. Pe lângă turul oraşului şi vizitele la marile muzee din Sibiu, studenţii străini au şansa de a cunoaşte direct muzica, dansurile şi costumele tradiţionale româneşti în cadrul unui atelier ce se va organiza marţi 13 septembrie 2011 începând cu ora 19.30 la Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu. Acestora li se vor alătura studenţii membrii ai ansamblului folcloric studenţesc din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor care vor prezenta dansurile şi costumele  tradiţionale din toate zonele ţării.

„Educaţia studenţilor străini, este tratată cu deosebită responsabilitate, dat fiind faptul ca ea asigură nu numai socializarea acestora şi încurajarea comunicării între studenţii din spatiul UE şi din afara lui, ci mai ales  promovarea dialogului inter-cultural. Asigurarea îmbunătăţirii informaţiilor legate atât de mediul universitar sibian cât şi a celor legate de promovarea oraşului şi a ţării noastre reprezintă una din misiunile primoriale pe care departamentul nostru le are în vedere“, declară Dana Preda Directorul Departamentului Relaţii Internaţionale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite