Zeci de locuri de muncă pentru studenţii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AJOFM Sibiu organizează vineri Bursa locurilor de muncă pentru studenţii din toate universităţile şi facultăţile sibiene.

CITEŞTE ŞI:

Locul I mondial la şah, Magnus Carlsen, vine la Mediaş la Turneul Regilor

Şcolile sibiene reuşesc să facă economii serioase

Parcare inteligentă în zona istorică a Mediaşului

Până în prezent, în vederea stabilirii locurilor muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 80 agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia doar câţiva au confirmat până la această dată participarea la bursă, în total ei punând la dispoziţie 51 locuri de muncă vacante. Printre meseriile solicitate se numără vânzător, casier, agent servicii client, inspector asigurări, analist resurse umane, programator PHP, asistent vânzări, consultant asigurări şi altele.

Şi job-uri de sezon

„Vor fi oferite locuri de muncă atât în domeniul în care se pregătesc studenţii, cât şi în alte activităţi, care le permit încadrarea într-una din formele prevăzute de Codul Muncii, respectiv cu contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, pe perioadă determinată, cu timp parţial, la domiciliu sau cu program flexibil”, arată Ovidiu Ogrean, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu. Printre meseriile solicitate se numără vânzător, casier, agent servicii client, inspector asigurări, analist resurse umane, programator PHP şi asistent vânzări. Bursa job-urilor pentru studenţi are loc vineri de la ora 09.00, la sediul AJOFM Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite