Weekendul Halloween la Sibiu. Vezi unde te poţi distra în oraş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecerile de Halloween au loc în tot oraşul în acest weekend
Petrecerile de Halloween au loc în tot oraşul în acest weekend

Adevărul.ro vă prezintă cele mai bune soluţii pentru a petrece o seară de neuitat la petrecerile de Halloween care sunt organizate la acest final de săptămână în urbea de pe Cibin. Şi cei mici au parte de distracţie în acest weekend.

CITIŢI ŞI:

Mitropolitul Andrei Şaguna, canonizat la Sibiu

Prelegeri şi premiere la Astra Film Festival 2011. Vezi programul din weekend GALERIE FOTO

Shopping City Sibiu organizează un carnaval de neuitat pentru copii. Sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 17:00, cei mici, însoţiti de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi în Promenada Mall cu magie, veselie şi multe surprize.

Distracţia începe cu o demonstraţie inedită de taekwondo oferită de Puma Club, urmată de concursuri. Cele mai frumoase costume şi cele mai spectaculoase măşti vor fi premiate, iar la final se va alege „Cel mai interesant dovleac”, concurs pentru care copiii trebuie să aducă câte un dovleac decorat. Câştigătorii vor primi vouchere de cumparaturi, produse şi dulciuri.

Invitatul special, Magicianul Christianis, asistat de un vârcolac şi o vrăjitoare, a pregătit un spectacol senzaţional de magie: momente de iluzionism unice în România, hipnoză, multiplicări de obiecte şi numere cu animale exotice.  Christianis a susţinut numeroase spectacole şi turnee în ţară şi străinătate, în faţa a mii de spectatori, iar pe lângă programe diversificate de magie practică şi numere de fachirism, dar şi programe cu  reptile, scorpioni, tarantule şi porumbei.

De unde poţi închiria costume
Închirierea unui costum este 20 de lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi la centrul de închirieri de pe strada Dârstelor, dar trebuie să vă grăbiţi dacă vreţi să prindeţi costumele cele mai frumoase. Copiii pot să închirieze costume şi de pe strada Ana Ipătescu, numărul 6, telefon 0269.236123.

Unde puteţi să vă distraţi de Halloween

Switch Bowl Sibiu  - Petrecere de Halloween
Alegeti o petrecere de Halloween la Switch Bowl Sibiu, si copilul dumneavoastra se va bucura de o petrecere de vis, imbogatita de cadouri si momente distractive ce le va bucura sufletelul.
Pub-ul este situat pe strada Faurului la numărul 19

Bohemian Flow - Halloween party 2011 - trick or treat???
Cele mai frumoase costumaţii vor fi premiate de către pub-ul din Piaţa Mică. Participanţii au promiose premii surpriză din partea gazdelor.

White Rabbit Crazy Cafe -  Halloween mask Party
White Rabbit va invita vineri 28 Octombrie, orele 22 la Halloween Party. La finalul serii se va premia cea mai buna costumatie desemnata de aplauzele participanţilor.

Imperium Pub - Halloween Masquerade Party

Halloween Marquerade se intoarce la Imperium. Imperium Pub vă aşteaptă sâmbătă cu o petrecere cu costume. „ Imperium Masquerade“, începe dupa ora 22.00 şi va continua până va răsări soarele. „O mulţime de surprize îi aşteaptă pe sibieni, de la intrare,  până la meniul special de băuturi. În plus, publicul va vota cele mai interesante costume care vor fi premiate. «50 parai dacă un costum fain ai!», adică 50 de dolari, va fi premiul cel mare, o sticlă de tequila pentru premiul 2 şi un bon de consumatie de 50 lei pentru premiul 3.

Golden Tulip Ana Tower - Halloween Cocktail Evening
Duminica 30 octombrie si Luni 31 octombrie, incepand cu ora 20.00, Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu te invita la Halloween Cocktail Evening. Din programul serii fac parte vizioarea unor filme horror precum Nosferatu si Horror Express in timpul carora puteti savura cocktail-uri realizate special pentru acest eveniment.

Oldies Pub Ştrand - HALLOWEEN LATINO PARTY!
De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor. Cu toate astea Academia de Dans va invita duminica, 30 octombrie, ora 21, la Oldiespub Sibiu pentru a petrece cea mai infricosatoare noapte din an pe ritmuri latino la HALLOWEEN LATINO PARTY!

Oldies Pub Bălcescu - Rockin' Halloween Party
In noaptea dintre 31.octombrie şi 1 noiembrie, Transilvania Rock Society te invita la "Rockin' Halloween Party", cu multe surprize, concursuri de masti, concursuri trasnite de baut, ustensile de baut, multa muzica buna plus un show live de zile mari cu KREPUSKUL(Cluj Napoca/Romania) & RIUL DOAMNEI (Verona/Italia).

Vintage Pub - Halloween Party!
E sfârșit de octombrie, e Halloween Party în Vintage Pub. Cele mai faine și mai inventive costume și măști vor fi premiate.

“Avem cinci premii puse deoparte ca să recompensăm strădania și imaginația. Și dacă așa, mai spre dimineață, ridicați privirea din pahar și aveți impresia că vedeți o stafie, cel puțin de data asta nu dați vina pe băutură. Că, cel mai probabil, chiar o să vă uitați la o stafie”, spun organizatorii party-ului de sâmbătă noapte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite