Week-end în aer liber la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii anunţă pentru acest sfârşit de săptămână temperaturi ridicate în Sibiu şi zonele învecinate. Chiar dacă nu prea se mai poate schia în această perioadă, există o mulţime de metode de a petrece timpul în aer liber.

CITEŞTE ŞI:

Elevii sibieni, atraşi către muzeu, prin programe educaţionale

Cea mai la îndemână distracţie în centrul oraşului rămâne zilele acestea patinoarul. Aici nu puteţi da greş nici dacă ieşiţi să faceţi puţină mişcare împreună cu copiii, nici dacă faceţi o surpriză iubitei. Pentru a pune patinele în picioare trebuie să scoateţi din buzunar 15 lei între orele 10.00 – 19.00 şi 20 de lei după ora 19.30. Dacă nu aveţi patine şi vreţi să închiriaţi mai trebuie să plătiţi 10 lei.

Ştiaţi că Grădina Zoologică din Pădurea Dumbrava este cea mai veche din România? Întinsă pe 15 hectare este totodată şi una dintre cele mai mari din ţară. Zilele acestea la Zoo Sibiu s-a instalat primăvara şi cele 179 de animale vă dau întâlnire. Programul de funcţionare este între orele 09.00-17.00, iar preţul unui bilet este de 3 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru copii, elevi şi pensionari.

Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului rămâne unul dintre cele mai frumoase muzee în aer liber din Europa de Est, iar vremea frumoasă de afară nu face decât să sporească plăcerea unei plimbări în linişte, printre monumente vechi de sute de ani. Un motiv în plus pentru a-l vizita este acela că sâmbătă, cu ocazia Zilei Culturii Naţionale, intrarea este liberă în toate secţiile CNM Astra. Duminică intrarea costă 15 lei.  „Pentru vizitatorii fideli ai Muzeului în aer liber cea mai bună variantă rămâne abonamanentul anual, de 30 de lei de persoană sau 40 de lei  de familie, acesta oferind acces la toate expoziţiile, spectacolele, târgurile şi manifestările organizate în 2011”, spune Ovidiu Baron, purtătorul de cuvânt al CNM Astra.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite