Vunk şi Anya concertează, în acest week-end, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concertele vor avea loc în Oldies Pub şi Kapital. În timp ce membrii trupei Vunk sosesc la Sibiu în cadrul turnerului de promovare a noului album, Anya revine în Kapital pentru lansarea oficială a videoclipului piesei „Beautiful World“

CITIŢI ŞI

Cel mai bun solist de Taiko din lume cântă la Sibiu

După ce au fost în Piteşti, Constanţa şi Cluj, membrii trupei Vunk ajung în această seară şi la Sibiu, unde promit un show de excepţie. Concertul face parte din turneul naţional „Ca pe vremuri“, ce are ca scop promovarea noului album, cu acelaşi nume. Startul distracţiei se dă în această seară la ora 21.00, în Oldies Pub, iar organizatorii promit o seară de excepţie.

Pe lângă muzica de calitatea, fanii trupei vor putea cumpăra atât albumul, cât şi tricouri personalizate, cu veruri celebre, ale pieselor semnate Vunk.
Turneul naţional care cuprinde şi Sibiul reprezintă un nou început pentru membrii trupei Vunk, marcând revenirea pe piaţă a trupei, după o pauză de şase ani. Potrivit membrilor trupei, pe lângă multe piese noi, albumul „Ca pe vremuri“ va include si bine cunoscutele single-uri „La orice oră“, „Dau alarma!“ şi „Artificii pe tavan“.
După popasul de la Sibiu, turneul trupei va continua în alte opt oraşe, urmând să se încheie în data de 19 noiembrie, la Galaţi.

Distracţia continuă în Kapital

Concertul Vunk nu este însă singurul eveniment important al acestui sfârşit de săptămână. Distracţia se va muta, mâine seară, în clubul Kapital, acolo unde invitata special va fi sibianca Anya. La câteva luni de la lansarea piesei „Beautiful World“, solista va lansa în clubul sibian şi videoclipul piesei. Pe lângă videoclip, tânăra va încânta publicul sibian şi piesele care au consacrat-o, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Startul distracţiei se dă aproape de miezul nopţii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite