Vremea frumoasă i-a scos pe sibieni din case(FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 15 grade înregistrate astăzi la Sibiu i-a scos din case pe cei mai mulţi dintre oameni, care au profitat cum au ştiut mai bine de temperaturile crescute.

CITIŢI ŞI

Pregătiri de primăvară pentru zonele verzi din Sibiu

Cu mic, cu mare, oamenii au renunţat lrapid la hainele groase, în detrimental tricourilor şi s-au bucurat din plin de primăvară.
De departe, cei mai fericiţi au fost copiii, care au „invadat“ parcurile din oraş. Micuţii s-au dat pe tobogande sau pe leagăne, s-au jucat cu mingea ori s-au prins în diferite jocuri, alături de prieteni şi părinţi.


Tinerii, în schimb, au luat cu asalt terasele din centru, încă de la primele ore ale dimineţii. Aşa se face că, în jurul prânzului, cu greu se mai găsea vreun loc liber la mesele de pe Corso şi din Piaţa Mică. Alţii au preferat plimbările alături de prieteni sau iubite, iar cei mai curajoşi s-au delectate cu câte o îngheţată.

image



Meteorologii au veşti bune şi pentru zilele următoare, temperaturile urmând să se păstreze ridicate până joia viitoare. Mâine, maximele se vor încadra între 15 şi 17 grade, însă spre sfârşitul săptămânii viitoare, vor reveni ploile şi chiar lapoviţa, în zonele de munte.

image
image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite