„Vremea dragostei, vremea morții“ revine pe scena Teatrului din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Vremea dragostei, vremea morții“ a avut premiera în 2006
„Vremea dragostei, vremea morții“ a avut premiera în 2006

Teatrul Național „Radu Stanca“ Sibiu prezintă joi, 17 noiembrie, ora 19:00, spectacolul „Vremea dragostei, vremea morții“ în regia lui Radu – Alexandru Nica. Spectacolul are o durată de o oră și cincisprezece minute. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere.

CITIŢI ŞI:

Jumătate dintre pachetele de Revelion sunt deja cumpărate la Sibiu

Cinci ani de Târgul de Crăciun. Ediţia aniversară începe în 26 noiembrie

„Vremea dragostei, vremea morții“ are la bază un text scris de Fritz Kater ce a fost votat de un juriu al revistei „Theater Heute“ drept cea mai bună piesă germană a anului 2003.

Producția Teatrului Național din Sibiu îi reunește pe actorii Ofelia Popii, Cătălin Pătru, Diana Fufezan, Cristina Flutur, Florin Coşuleţ, Alexandru Malaicu și Bogdan Sărătean într-un spectacol dinamic despre dragoste, pasiune, durere, renunțare și moarte ce își propune să aducă o nouă perspectivă asupra rememorării perioadei comuniste.

„E o bucurie să reluăm acest spectacol după mai bine de un an de zile! Mi-a fost dor să vorbim despre frumusețile de zi cu zi din copilăria noastră, iar forța acestui spectacol stă tocmai în actualitatea și sinceritatea acestei povești.“ a declarat Florin Coșuleț în pauza dintre repetiții.

„Vremea dragostei, vremea morții“ a avut premiera în 2006 și a fost nominalizat la premiile UNITER pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar și cea mai bună scenografie. Spectacolul are trei părți (Tineretul unit / Cor, An old movie / Gașca, O dragoste / Doi oameni) și se bucură de contribuția coregrafului Florin Fieroiu și a scenografului Andu Dumitrescu, care semnează și conceptul multimedia pentru această producție. Adaptarea scenariului a fost făcută de regizorul Radu – Alexandru Nica, după o traducere de Alexandru Mihăescu.

Spectacolul are o durată de o oră și cincisprezece minute. Prețul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere. Biletele au fost puse în vânzare la Agenția Teatrală din bvd. Nicolae Bălcescu, nr. 17 și online pe eventim.ro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite