Vremea carnavalurilor de primăvară, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii dornici de distracţie sunt invitaţi, în acest week-end, la carnaval. Reprezentanţii Clubului de Turism Montan „Amicii Munților“ continuă tradiţia de a sărbători venirea primăverii și totodată Ziua Femeii, printr-un eveniment la care sunt aşteptaţi toţi iubitorii muntelui.

Anul acesta, Carnavalul Primăverii va avea loc la Cabana „Oţetea“, din Munţii Cindrel, participanţii urmând să aibă parte de tot felul de surprise, care mai de care mai interesante.

„ Cu siguranţă, cea mai aşteptată probă va fi cea de prezentare a măştii. Probele de karaoke, dans şi mimă vor mobiliza, de asemenea, concurenții în a-și dezvălui abilitățile sau chiar talente nebănuite, astfel că distracţia este garantată“, spune Marius Puşcuţă, organizator. Cele mai inspirate măști și cele mai bune interpretări vor fi premiate, la finalul carnavalului.

Petrecere şi la Avrig

Dacă nu aveţi timp de distracţie în acest week-end, trebuie să ştiţi însă că un alt carnaval al primăverii va avea loc şi săptămâna viitoare, însă de data aceasta, la Avrig. În 12 martie, tinerii costumaţi vor alunga iarna rece şi vor întâmpina cu multă voie bună, începutul sezonului cald.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite