Votează profesorii cu care Sibiul se mândrește!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

În urma nominalizărilor făcute de cititori pe site-ul sibiu.adevarul.ro, redactia Adevărul Sibiu, împreună cu un juriu de specialitate, a stabilit lista finală a  profesorilor care intră în cursa pentru „Top 5 profesori cu care Sibiul se mândreşte“. Timp de două săptămâni, îi puteți alege, pe sibiu.adevarul.ro, pe cei mai buni dascăli din oraș.

Începând de astăzi, timp de două săptămâni, votul este deschis.

Miercuri, 25 ianuarie, votul se va închide şi apoi, veţi putea citi poveştile de viaţă ale finalişţilor.

Votează-ţi profesorul preferat din lista din dreapta dând click pe numele celui pe care îl alegi!

Cei cinci profesori cu care Sibiul se mândrește vor fi desemnați în urma unei medii aritmetice a clasamentului facut de cititori, juriul de specialitate și redacție.

Criteriile care au stat la baza nominalizărilor sunt:

Reputaţie şi integritate. Ţine cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local, pentru faptele sale bune şi pentru dăruirea sa în relaţia cu elevii! Este cunoscut drept „făuritorul de olimpici?" A combătut abandonul şcolar? Atunci merită nominalizat! Trebuie să fie un bun gospodar, un pedagog destoinic şi un exemplu de moralitate.

CV-ul profesorului. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus ar trebui să constituie bile albe pentru dascălul nominalizat!

Inovaţie şi cercetare. Dacă a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, dacă a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în vreo comisie de cercetare ori a făcut proiecte prin care a reuşit să doteze şcoală cu logistică performantă, înseamnă că merită să fie nominalizat!

Click pe SIBIU.ADEVARUL.RO pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro sau sună-ne la 0369.809.113

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite