Voinţa vrea să se întărească în această iarnă: „Sibiul nu merită să fie aşa de jos în clasament”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voința Sibiu
Voința Sibiu

Clubul sibian va trage linie după partida cu Steaua şi va analiza activitatea fiecărui jucător. Antrenorul Alex Pelici a mărturisit că vor pleca jucători din lot, dar în acelaşi timp vor fi aduşi şi fotbalişti care să întărească echipa. Sibiul joacă azi de la 15.00, în deplasare cu Mioveniul.

CITIŢI ŞI:

Bud după accidentarea suferită în meciul Poli Timişoara - Gaz Metan: "Am genunchiul rupt! Sper să revin în opt luni!"

Pustai după calificarea Mediaşului în semifinalele Cupei României: "Nu contează adversarul din semifinale"


Alex Pelici a explicat faptul că Sibiul, în mare parte, rămâne cu acelaşi lot. Vor fi însă şi schimbări.

„Sunt câţiva jucători pe care vrem să îi aducem, dar sunt şi jucători la care e posibil să renunţăm. Se va face o analiză la tot ce s-a întâmplat în acest tur de campionat. Eu am nemulţumiri legate de faptul că nu am reuşit să înscriem mai multe goluri, pentru că dacă făceam acest lucru eram mai sus. Ca să rămânem în liga 1 ne trebuie puncte şi pentru puncte trebuie să dai goluri. Ori viziavi de acest aspect sunt nemulţumit”, a explicat tehnicianul Voinţei.

Optimişti pentru retur

„Cred că în retur vom scoate mai multe puncte decât vom avea la finele turului. Deja suntem obişnuiţi cu liga 1 şi ştim cu ce se mănâncă fotbalul la acest nivel. Vreau să vă spun că nu cred că au fost echipe care să ne domine copios şi clar. Poate la Mediaş şi la Vaslui, preţ de 15-17 minute am fost dominaţi de echipele adverse. Voinţa a reuşit să ţină piept prin joc multor echipe din liga 1. Sincer nu cred că merităm să fim aşa de jos în clasament”, a mai spus antrenorul Voinţei Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite