Voinţa ameninţă steliştii: „Respectăm Steaua dar mergem să facem un joc bun pe Naţional Arena”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Antrenorul pricipal al Voinţei Sibiu, Alex Pelici crede că presiunea mai mare va fi pe Steaua pentru că aceştia vin după o calificare foarte frumoasă în primăvara europeană.

„Noi vom încerca să scoatem maximum din ce putem noi. Steaua este Steaua, indiferent în ce competiţie joacă. Cu siguranţă că şi ei îşi doresc să termine anul cu o victorie. Nu ştiu dacă e un avantaj pentru noi că vom juca împotriva lor după calificarea din Europa League. Pericolul vine din parte atacanţilor Stelei. Sincer mi-aş dori un atacant la Nikolici”, a spus Pelici.

Din păcate sibienii Cigan şi Coman sunt accidentaţi şi nu vor fi pe teren la meciul de luni seară de la ora 20.00. „Trebuie să fim inspiraţi ca să scoatem un rezultat bun”, a mai spus Pelici.

Grigore: „Trebuie să fim conştienţi că putem scoate un rezultat bun”

Căpitanul Voinţei Sibiu, Nicolae Grigore, ştie cum poate ca el şi coechipierii să scoată un rezultat bun în Capitală. „Ne concentrăm mult pentru acest meci de final de an. Jucăm cu Steaua pe care o respectăm, dar noi, ca şi în tur mergem să ne jucăm şansa noastră. Nu cred că steliştii vor fi euforici după calificarea în Europa League. Ne ambiţionează că jucăm împotriva Stelei, mai ales că jucăm pe Naţional Arena, un stadion care cred că este visul oricărui jucător din România, ca să ajungă să joace acolo”, a spus Grigore.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite