Voinţa ameninţă: „Mergem după puncte la Ploieşti. Presiunea e pe cei de la Petrolul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Sibiului speră ca gruparea sibiană să obţină măcar un punct la capătul meciului de astă seară de la Ploieşti. De la Voinţa lipseşte Cigan, cel care revine numai săptămâna viitoare. De asemenea indisponibili mai sunt Burlacu, Buican şi Olteanu.

„Urmează o serie de patru jocuri în care noi ne punem mari speranţe, cu contracandidate la locurile care ASIGURĂ continuarea în liga 1. Practic sunt jocuri cu punctaj dublu. La Ploieşti mergem cu speranţa de a ne întoarce cu puncte de acolo. Va fi nevoie să şi marcăm, pentru că degeaba calitatea jocului nostru este apreciată, dacă nu acumulăm puncte. Nu ne gândim la ce a fost. Trebuie să încercăm să dăm goluri mai clare ca să nu mai apară semnalizări ca la meciul cu Rapid. Am încredere că putem acumula puncte importante în următoarele patru partide. Nu ştiu pe cine e presiunea mai mare. Şi pe cei de la Ploieşti este presiune, iar noi vrem să adunăm puncte. Cu siguranţă presiunea şi starea de tensiune se va resimţii şi din tribune. Ne aşteptăm să fim primiţi cu ostilitate, dar asta o să ne ambiţioneze şi mai tare. Nu avem de luat nicio revanşă faţă de nimeni”, a spus înaintea partidei de la ora 18.00 antrenorul Alex Pelici.

Acesta a mai explicat şi de ce a decis să îl ţină la echipă pe sârbul Darko Lukanovic. “Pe atacantul sârb l-am luat pentru că ma convins că are calităţi. Are o inteligenţă tactică foarte bună. Sper să ne ajute acolo în atac ca să marcăm goluri. Sper să fie o alegere bună. Au fost referinţe bune despre el. Are un CV care arată că a jucat la echipe bune”, a comentat Pelici.
Meciul dintre Petrolul și Voința este în direct pe digisport de la ora 18.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite