Voinţa a scos o remiză la Năvodari la barajul pentru liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două formaţii au oferit un promo trist asupra peisajului în care se va disputa Liga I, în sezonul următor: cu formaţii promovate doar pentru că trebuia completat tabloul de 18 echipe.

Peste doar câteva zile, pe 6 iulie, la Sibiu, se va decide şi ultima formaţie care va avea şansa să joace cu Steaua şi Dinamo, pe prima scenă. La cum a arătat turul barajului disputat la Năvodari, între Săgeata şi Voinţa Sibiu, cele două mari echipe din Bucureşti nu au de cesă-şi facă probleme. Din liga secundă, va veni un club modest. Fie că vor promova dobrogenii, fie că vor urca în „A" sibienii.

Alexandru Tudor a fluierat simulare

Până la eroarea majoră a arbitrului Alexandru Tudor, care pare să aibă orbul găinii în fazele de penalty-uri, specialitatea casei, de altfel, partida a fost fără istoric. Săgeata a atacat, Sibiul a rezistat, spectatorii au strigat, dar fotbalul s-a înecat. Atmos-fera s-a încleştat în minutul 80. Marius Jianu, atacantul celor din Năvodari, a scăpat singur cu portarul oaspeţilor, Zăvoi, a driblat goalkeeperul, a fost faultat clar, de penalty, însă ce a văzut o lume întreagă n-a fost clar şi pentru Tudor. Şi ca să fie sigur că aroganţa nu are limite, centralul care ar trebui să mai înveţe regulamentele a arătat şi un „galben" pentru simulare. Nimic nou sub soare, pentru că Tudor a comis astfel de erori şi la meciurile din Liga I. După o ratare imensă a lui Bunea, de la Voinţa, în minutul 89, meciul s-a terminat 0-0, iar returul de pe 6 iulie, de la Sibiu, va aduce şi cea de-a 18-a echipă din Liga I.

Săgeata Năvodari: Fl. Olteanu - C. Dinu, Goşa, Fl. Popa, L. Turcu - Bold (Şicu 67), Dîlbea, V. Apostol, Vezan (M.Gheorghe 67) - M. Jianu, Itu (Gheară 80)
Antrenor: Aurel Şunda.
Voinţa Sibiu: Zăvoi - Forika, C. Apostol, N. Grigore - Bunea, Beza, Tătar, Hardău (Szabo 65), C. Lungu - I. Popa (Majer 80), Martinescu (Neguţ 74)
Antrenor: Alexandru Pelici.
Stadion Flacăra (Năvodari): 3000
Arbitru: Alexandru Tudor

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite