Voința a remizat 1-1 cu FCM Tg Mureș. Sabău a luat foc pe vedetele echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voința a dominat autoritar partida la care au asistat peste 6.000 de spectatori. Beza a ratat un penalty la scorul de 0-0, după de în prealabil Antohi a trimis în bara transversală în debut de meci. Sibiul este pe locul șase după trei etape disputate în liga 1.

CITIȚI ȘI:

Voinţa Sibiu i-a legitimat oficial pe Miron, Şomodean şi Nicola

Gaz Metan şi Voinţa joacă în derbiul judeţului de liga 1 în 22 august

Golurile au fost marcate de Forika '86 pentru Voinţa Sibiu, respectiv Astafei '75 pentru FCM Târgu Mureş. Astafei a deschis scorul, în minutul 75, cu un şut de la aproximativ şapte metri. Forika a egalat, în minutul 86, trimiţând cu capul mingea în poartă. Voinţa Sibiu a ratat în minutul 38, prin Beza, un penalti acordat pentru un fault al lui Issa Ba la Popa.

Echipa din Sibiu a rămas în inferioritate numerică, în minutul 56, când Bunea a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Sabău a pus tunurile pe jucătorii mureșeni

Antrenorul lui FCM Tg. Mureș a declarat la finalul jocului că ar vrea că aibă și el fotbaliști precum cei de la Voința. Sabău a adus critici jucătorilor echipei sale.

”Unii jucători de la echipa mea cred că au o carte de vizită este deja 2-0 pentru ei. Din moment ce ai un punct și jucăm cum jucăm, nu e deloc în regulă. Nu am făcut nicio diferență între noi și Voința. Florin Dan și Ilyeș dau acum un randament foarte slab. Să zic că sunt la capacitate 50 la sută din ce pot ei. Deocamdată nu este Ilyeș care mi-l doresc. În schimb pot să laud Voința pentru felul cum reușesc acești jucători să aibă suflul, starea de spirit, plăcerea de a juca pentru echipă, pentru oraș și pentru cei care îi susțin”, a spus după meci Ioan Ovidiu Sabău.

Bucurie la Voința

De partea cealaltă directorul tehnic al Voinței Sibiu, Sandu Tăbârcă era fericit pentru că echipa sa a reușit să rămână neînvinsă după 3 etape.

”Puteam să și câștigăm, dar puteam să și pierdem. Felicit jucătorii mei pentru că nu au cedat după eliminarea lui Bunea. Nu vreau să o comentez sau să o analizez. Există fenomenul de lene socială la alte echipe, dar la noi există din fericire fenomenul de voință. Am fi naivi să spunem că noi visam ca după 3 etape să fim pe locul 6. Nici acum nu ne revenim ca să zic așa” a spus acesta.

Voinţa Sibiu:

Dănălache - Forika, Apostol, Beza, Grigore - Tătar, Dâlbea (Măjer '83), Bunea - Popa, Neguţ (Coman '63), Antohi (Nicola '60). Antrenor: Alexandru Pelici

FCM Târgu Mureş:

Balauru - Nicu (Kallisse '62), Ghionea, Iencsi, Szilagy - Ilyeş, Issa Ba, Fl. Dan (J. Mohamed '69) - Didi (Vagner '14), Pădureţu, Astafei. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Bunea '37, '56, Grigore '60, Coman '88 / Astafei '76, Szilagy '81, Iencsi '88

Cartonaş roşu: Bunea '56

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite