Voinţa a învins pe final de meci la Vâlcea. Sibiul a revenit pe locul 1 în liga 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii s-au văzut conduşi în prima repriză, dar Voinţa a întors rezultatul după pauză. Neguţ şi Beza au făcut ca Voinţa să redevină lider în seria a II-a din liga 2 de fotbal.

CITIŢI ŞI:

Gaz Metan a învins Pandurii după o super reuşită a brazilianului Eric de Oliveira (VIDEO)

Studenții luptă pentru supremație la ”Cupa Studentului la Fotbal”

Vâlcenii au început mai bine partida şi dominarea s-a concretizat pe tabelă în minutul 37, atunci când Georgian Ionescu a transformat un penalty acordat pentru un henţ făcut de unul de jucătorii lui Pelici, în interiorul careului de 16 metri.

Sibienii s-au trezit imediat şi au început să domine jocul. Egalarea a venit în minutul 53, când Neguţ a reluat cu capul în plasa vâlcenilor. Sibiul a presat, iar insistenţa în atac a dat roade pe final de meci.

În minutul 89, Iulică Popa a scos un penalty care a fost transformat cu sânge rece de către Beza. Sibiul revine astfel pe primul loc în liga 2. Sibienii vor juca miercuri un amical pe propriul teren cu Pandurii Tg Jiu.

Pentru echipa lui Pelici urmează practic două săptămâni de vacanţă şi asta deoarece Voinţa stă pentru că ar fi trebuit să joace cu Minerul Lupeni şi Şimleul Silvaniei, echipe care însă s-au retras între timp din campionat.

Pelici: "Sibiul merită o echipă în liga 1"

Antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici era extrem de fericit atât pentru victoria echipei sale, cât şi pentru că Sibiul a revenit pe locul 1. "Noi ne jucăm şansa, vrem să rămânem în plutonul fruntaş. Îi dedicăm această victorie lui Apostol, pentru că e ziua sa de naştere, lui Buican, care trebuie să se opereze şi pentru el acest sezon este încheiat, dar şi tuturor fanilor noştri. Sibiul merită o echipă în Liga I, ţinând cont de tradiţie şi de numărul mare de suporteri care vin la stadion la meciurile de acasă. Lucrăm mult la antrenamente faza defensivă, acesta este secretul golurilor puţine încasate. Cred că Mioveniul este cea mai bună echipă din această serie" a spus acesta la conferinţa de presă de după meciul de sâmbătă de la Vâlcea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite