Voința a învins Iașiul cu 2-1, iar Sibiul urcă pe locul 1 în liga 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii au doar patru goluri primite în cele 13 etape disputate până acum și sunt lider în seria a 2-a cu 27 de puncte.

CITIȚI ȘI:

Voința Sibiu bate cu 2 la 0 Arieşul Turda şi urcă pe poziţia a doua a Ligii II

Fiul lui Beckenbauer vrea să se bage în fotbalul românesc la Voinţa Sibiu (FOTO)

Sibienii au deschis scorul prin Halmen, în minutul 14, dar oaspeții au egalat cu un minut înainte de pauză, prin reușita lui Siminic. Voința a dominat clar jocul în repriza secundă. Efortul echipei lui Alexandru Pelici s-a văzut răsplătit în minutul 67, când același Halmen, a scos un penalty, care a fost transformat cu siguranță de către Eugen Beza.

Grație victoriei de azi, Voința ajunge lider al seriei, asta și datorită victoriei celor de la Gaz Metan CFR Craiova, cu 3-0 în fața celor de la Dacia Mioveni. Trupa lui Jerry Gane s-a impus clar în faţa argeşenilor, la Depou, toate golurile fiind marcate în repriza secundă.

Celelalte rezultate ale seriei: Mureşul Deva - CSM Vâlcea 2-1, FC Argeş - FC Silvania 2-1, Arieşul Turda - ACU Arad 0-0.

Partida UTA Arad - Unirea Alba Iulia se dispută de la ora 15.00. Petrolul Ploieşti - FC Bihor se joacă mâine, de la ora 12.00. ALRO Slatina a stat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite