Voinţa Sibiu împarte bilete gratis la Mall pentru partida cu "U" Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voința Sibiu
Voința Sibiu

Fotbaliştii Voinţei Sibiu vor fi prezenţi azi în mai multe locaţii din Shopping City Sibiu, începând cu ora 17.00. Cu această ocazie, Grigore şi compania vor împărţi autografe şi vor participa la o şedinţă foto alături de suporteri.

CITIŢI ŞI:

Mediaşul a pierdut cu 0-1 cu Petrolul. Cristian Pustai: "Jocul de fotbal te mai şi pedepseşte"

Totodată, "alb-verzii" vor împărţi invitaţii pentru meciul de sâmbătă, 3 decembrie, ora 14.00, cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei a XVI-a a Ligii I. Acţiunea din Shopping City  se desfăşoară sub sloganul "Toată lumea la meci", fotbaliştii sibieni nădăjduind că sâmbătă, la ora jocului cu ”U” Cluj, tribunele ”Municipalului” să fie umplute până la refuz, iar publicul să fie un al 12-lea jucător al Voinţei.

"Continuăm seria evenimentelor prin care ducem fotbalul în afara stadionului, în rândul suporterilor. După ce am fost alături de micuţii noştri suporteri, în urmă cu o săptămână, la două şcoli generale din localitate, joi vom merge în Shooping City Sibiu, unde vom împărţi invitaţii la meciul cu ”U” Cluj. Sperăm ca, sâmbătă, aşa cum spune sloganul acestor evenimente, toată lumea să fie alături de noi, pe stadion, şi să ne poarte succes, să obţinem cele 3 puncte atât de necesare în confruntarea cu echipa clujeană", a afirmat preşedintele grupării CSU Voinţa, Ioan Hămbăşan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite