Voinţa Sibiu, sperietoare pentru Contra de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul-jucător al Timişoarei, Cosmin Contra, a declarat că adversarul din optimile Cupei României, formaţia din Liga a II-a, Voinţa Sibiu, cea mai periculoasă grupare pe care putea să o întâlnească.

CITIŢI ŞI:

Partida Voinţa Sibiu - Poli Timişoara se va juca totuşi în Banat

Liga a II-a / Voința Sibiu scoate un egal la FC Argeș

"Toată lumea consideră că avem meciul cel mai uşor. Din punctul meu de vedere, avem meciul cel mai greu. Jucăm împotriva unui adversar de Liga a II-a, a unui adversar care nu are nimic de pierdut. Întotdeauna un adversar de categorie inferioară îşi dă viaţa pe teren când joacă cu cineva din Liga I. Este o echipă care primeşte greu gol iar pe fază ofensivă au jucători care pot pune probleme mari în deplasare. O să încerc să intru cu cel mai bun 11 pe care pot să-l aliniez, dar ţinând cont şi de partida din campionat, cu FC Braşov. Nu vreau mâine o surpriză majoră în Cupa României iar noi să fim victimele", a spus Contra.

Cosmin Contra a precizat că atitudinea jucătorilor săi va fi determinantă în partida cu Voinţa Sibiu. "La un meci ca acesta contează mult atitudinea. Din punct de vedere valoric, suntem mult peste Voinţa, dar dacă nu ai atitudine, nu-ţi respecţi adversarul, nu alergi la fel de mult, se echilibrează valoarea. Prin muncă, sacrificiu, concentrare la meci, se egalează valoarea. În fiecare zi se întâmplă surprize în campionatele puternice şi asta cred că ţine doar de motivaţie", a mai spus el, care a precizat că l-a nemulţumit atitudinea jucătorilor săi din prima repriză a meciului cu Universitatea Cluj dar a fost mulţumit de a doua parte a jocului.

FC Timişoara va întâlni, marţi, de la ora 18.30, pe teren propriu, formaţia Voinţa Sibiu, într-un meci contând pentru optimile de finală ale Cupei României, care va fi transmis de Sport.ro.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite