Viteza a ucis 7 de oameni în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte din cei 26 de oameni care şi-au pierdut viaţa pe drumurile din judeţ, de la începutul anului, au murit din cauza vitezei excesive.

CITIŢI ŞI:

Un motociclist a sărit într-o râpă pe drumul dintre Sibiu şi Cristian

Statistică evenimentelor rutiere înregistrate de la începutul anului până în prezent pe arterele rutiere sibiene este crudă: 278 accidente rutiere soldate cu 26 morţi, 138 răniţi grav şi 264 răniţi uşor, dintre care 48 de accidente rutiere, soldate  cu 7 morţi, 33 răniţi grav şi 38 răniţi uşor produse pe fondul vitezei excesive.


Dintre acestea, motociclişii au fost implicaţi în 12 accidente soldate cu 2 morţi, 5 răniţi grav şi 9 răniţi uşor, iar conducătorii mopedelor au fost implicaţi în 35 astfel de evenimente soldate, de asemenea, cu 2 morţi, 13 răniţi grav şi 28 răniţi uşor.


Principalele cauze generatoare ale producerii acestor evenimente rutiere au fost viteza excesivă, neacordarea de prioritate vehiculelor, consumul de alcool şi neatenţia manifestată în conducere.
Ultimul astfel de eveniment rutier în care un motociclist şi-a “facilitat” drumul spre moarte s-a produs în data de 25 august, în jurul orei 2200, pe D.N. 14, la km 59+670 m,  la intrare în localitatea Brateiu.
Motociclistul, un tânăr cu vârsta de 25 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, în timp ce se deplasa din direcţia Mediaş spre Sighişoara, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul motocicletei, după care a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat.


În urma accidentului tânărul motociclist a decedat pe loc, iar eforturile de resuscitare ale echipajului de ambulanţă s-au dovedit a fi fost doar o reacţie firească a medicilor în încercarea disperată de a salva o viaţă “vândută” pe viteză.


Un alt tânăr, cu vârstă de 26 ani, care se afla pe aceeaşi motocicletă în momentul producerii accidentului, a fost şi el rănit grav şi transportat de urgenţă la spital.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite