Sibiu: Violată la numai 12 ani de vecinul cu cinci ani mai mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Violată la numai 12 ani de vecinul cu cinci ani mai mare
Sibiu: Violată la numai 12 ani de vecinul cu cinci ani mai mare

Un tânăr în vârstă de 17 ani din Chirpăr este suspect că şi-a violat vecina, o fetiţă de 12 ani. Prezentat Parchetului de pe Lângă Tribunalul Sibiu, tânărul a primit un mandat de arestare pentru 19 zile.

Citeşte şi:


Cazul a fost deschis marţi, când unchiul fetiţei a reclamat violul, după ce a dus-o la spital, unde a fost operată din cauza rupturilor vaginale pe care i le-a provocat presupusul violator.
Poliţiştii au aflat de la fetiţă, că în noaptea de duminică spre luni, când era în vizită la vecinii ei, cinci fraţi, cu vârste între 2 şi 17 ani, care erau singuri acasă, părinţii lor fiind plecaţi la stână, a fost închisă într-o cameră de Viorel, băiatul cel mai mare şi obligată să întreţină relaţii sexuale. Fetiţa s-ar fi speriat atât de tare încât nu a a opus deloc rezistenţă, singurele urme ale violului fiind rupturile vaginale pe care le-a suferit şi care au trebuit operate. La leziunile cauzate viol, anchetatorii presupun că era imposibil ca fata să nu ţipe de durere. Acest lucru contrazice declaraţia tânărului, care le-a spus poliţiştilorn că victima a consimţit să se culce cu el, iar în încăpere erau toţi fraţii lui mai mici şi sora lui de 15 ani, care dormeau.
Dimineaţa, unchiul fetei de 12 ani a văzut că lenjeria intimă a acesteia este plină de sânge şi a dus-o repede la dispensar, de unde a fost trimis cu ea de urgenţă la Sibiu. Luată la întrebări, fetiţa a povestit prin ce a trecut.

image

Mai multe amănunte, mâine în

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite