Vino să vezi oraşul din balon, azi şi mâine la Sibiu şi Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii celor două oraşe pot câştiga un loc în nacelă cumpărând cel puţin cinci cărţi din colecţia „Jules Verne“. Cărţile pot fi cumpărate de la Caravanele „Adevărul“, care vor fi amplasate, astăzi şi mâine, în Centrul Civic din Braşov şi în parcarea de la Promenada Mall din Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Vezi Sibiul de sus!

Sibiu: Înghesuială la zburatul cu balonul pe desupra Mediaşului

Braşovenii şi sibienii au ocazia să câştige un zbor cu balonul dacă vor cumpăra, astăzi şi mâine, cinci cărţi de Jules Verne sau dacă au completat un pliant special în magazinele Orange. Cărţile pot fi achiziţionate de la Caravanele „Adevărul", care vor fi amplasate lângă baloanele Orange, în Centrul Civic din Braşov şi în parcarea de la Promenada Mall din Sibiu. O carte costă 11,99 de lei.

Cei care achiziţionează cel puţin cinci cărţi din colecţia „Jules Verne", de la librăria mobilă „Adevărul", primesc pe loc un talon care intră în tombola pentru o ascensiune cu balonul. În urma tragerilor la sorţi, care vor avea loc în jurul prânzului, vor fi extraşi câte 50 de câştigători în fiecare oraş. Norocoşii vor urca în nacelă pe rând, câte doi, între orele 14.00 şi 21.00, şi vor fi ridicaţi cu balonul la 50 de metri deasupra pământului. La tombolă vor participa şi cei care au completat, până vineri, 3 septembrie, taloanele speciale din magazinele Orange din Braşov şi Sibiu.

Cititorii care vor face fotografii cu balonul şi le vor posta pe www.facebook.com/orangeromania au ocazia să fie printre cei trei câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Cei trei vor fi desemnaţi prin voturile publicului.

Peripeţii la înălţime

Balonul Orange-Adevărul a decolat cu succes, ieri dimineaţă, de pe Aerodomul „Mircea Zorileanu" din Ghimbav. Viteza vântului, de sub 5 metri pe secundă, a permis ridicarea balonului la 300 de metri deasupra aerodromului.

În pofida ceţii, călătoria cu balonul ne-a oferit o privelişte de vis: Munţii Bucegi şi Piatra Craiului. La 150 de metri altitudine, vântul nici măcar nu adia. Aterizarea a fost reuşită, dar cu ceva emoţii, mai ales că umiditatea este foarte crescută în zonă. „Joi ne-am plâns de viteza prea mare a vântului, care ne-a împiedicat să zburăm, iar astăzi viteza vântului a fost foarte scăzută. Nu ne-a permis însă să ne aventurăm foarte departe", a spus Mihai Ilie, pilotul balonului.

Urmează şi alte oraşe

După Sibiu şi Braşov, baloanele „Adevărul" şi Orange vor ajunge până pe 3 octombrie şi în alte opt oraşe, iar regulile de concurs vor fi aceleaşi ca şi la Sibiu şi la Braşov. Cititorii vor putea urmări zilnic serialul despre zborurile cu balonul care va fi publicat în „Adevărul" şi „Adevărul de Seară". Aventurile cu balonul pot fi urmărite şi pe pagina Orange Romania şi pe site-urile de socializare Facebook şi Twitter.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite