Vineri se lansează oficial programul de exerciţii folosite la antrenamentele astronauţilor NASA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exerciţiile presupun folosirea unei trambuline elastice speciale, cu diametrul de aproximativ 100 de centimetri, utilizată şi de către astronauţii de la NASA pentru reconstruirea masei osoase pierdute în timpul misiunilor spaţiale. Primele antrenamente  vor avea loc chiar azi şi vor fi susţinute de Dana Beltechi, Master Trainer Rebound AAS România şi lector în cadrul Federaţiei Române SPORTUL PENTRU TOŢI.

Antrenamentul astronauţilor de la NASA, acum şi în Sibiu. Pasionaţii de mişcare pot alege acum să practice Rebound AAS, un stil nou de antrenament, în premieră la Sibiu. Exerciţiile presupun folosirea unei trambuline elastice speciale, cu diametrul de aproximativ 100 de centimetri, utilizată şi de către astronauţii de la NASA pentru reconstruirea masei osoase pierdute în timpul misiunilor spaţiale. Suprafaţa elastică asigură un impact minim asupra articulaţiilor, aproape 87% din şoc fiind absorbit de către trambulină.

Rebound AAS este un stil de mişcare absolut nou în Sibiu şi se practică în exclusivitate la GYMBOdance Sport Center.
 “Promovarea mişcării şi lansarea de noi activităţi sportive, în special de grup, în oraşul Sibiu, sunt două dintre obiectivele principale pe care ni le-am propus, încă de la începutul acestui proiect. Pentru acest an, pe lângă evenimentele pe care le avem deja în grilă şi vrem să le dezvoltăm, lansarea Rebound AAS este una dintre priorităţi”, spune Radu Coţofană, reprezentantul centrului sportiv.

Primele antrenamente  vor avea loc vineri, 24 februarie şi vor fi susţinute de Dana Beltechi, Master Trainer Rebound AAS România şi lector în cadrul Federaţiei Române SPORTUL PENTRU TOŢI.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite