Gaz Metan Mediaş a dat jos Oţelul de pe locul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii antrenaţi de Dorinel Munteanu au ratat şansa de a trece din nou pe prima poziţie a clasamentului, după egalul obţinut pe teren propriu în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-2.

CITEŞTE ŞI:

Cristi Pustai, printre favoriţii lui Copos pentru a prelua Rapidul

Pustai: "Vrem revanşa în faţa Oţelului"

Voinţa mai primeşte un sezon stadionul Municipal

Pentru Mediaş au marcat Bawab şi Eric de Oliveira. Golurile echipei gălăţene au fost marcate de Antal, din penalty, respectiv Pena.

Finalul de meci a fost unul dramatic. În ultimele secunde ale prelungirilor, centralul Augustus Constantin a acordat încă un penalty pentru Oţelul, după un fault la Pena, dar Viglianti a ratat, trimiţând mingea în bara transversală! „Viglianti ne-a privat de două puncte care erau foarte importante pentru noi în această luptă pentru titlu. El era pe lista de a executa, dar nu era singurul.

Probabil dorinţa de a câştiga l-a făcut să ia mingea şi să execute el. Nu pot să îi reproşez lui Viglianti că a ratat, dar trebuia să se gândească de două ori dacă poate marca sau nu", a răbufnit la final Dorinel Munteanu. „Penalty-ul ăsta ratat ar putea fi cel mai scump din istoria Oţelului. Atitudinea jucătorilor mi-a plăcut însă, au avut puterea să revină de la 0-1 şi 1-2", a spus şi Marius Stan, directorul clubului gălăţean.

Oţelul Galaţi   2
Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Neagu (Ibeh 58), Giurgiu - Antal, Viglianti, S. Ilie (L. Iorga 66) - Punosevaci (M. Pena 46). Antrenor: Dorinel Munteanu
Gaz Metan Mediaş 2
Pleşca - R. Zaharia, Fl. Lazăr (D. Roman 15), Trtovaci, Vukadinovici - Bozeşan, Todea, Pârvulescu, Buzean - Eric (Liţu 77), Bawab (R. Miclea 72). Antrenor: Cristi Pustai
Goluri: Antal 60 (penalty), M. Pena 79 / Bawab 17, Eric 74
Stadionul „Oţelul": 8.500
Arbitru: Augustus Constantin

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite