Victorie pentru clubul Crazy Bike la naţionalele de snowboard

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii au dominat campionatele naţionale de snowboard desfășurate la Bușteni. Luana Cherecheș și Andy Fazekas au cucerit aproape toate medaliile puse în joc.

Timp de trei zile, cei mai buni 25 de snowboarderi din țară s-au întrecut la Bușteni în Campionatele naționale de Snowboard, organizate de Federația Română de Snowboard.

Clubul sibian Crazy Bike a trimis la naționale doi dintre cei mai buni competitori, Luana Cherecheș și Andy Fazekas, ambii reușind rezultate remarcabile la naționale. Luana a cucerit aurul la două probe, cea de bordercross și cea de slalom uriaș., şi a reușit să se claseze pe locul II la proba de slalom.

Andy Fazekas a reușit să își treacă în palmares cel de-al 12-lea titlu național de slalom. Snowboarderul sibian a fost la un pas să câștige și proba de slalom uriaș însă a fost depășit de câștigător cu doar o sutime de secundă. „Mă bucur nespus, în primul rând pentru Luana, un sportiv de excepție, care vă garantez că va ajunge departe. Sibiul este o forță în sporturile de iarnă și cred că rezultatele noastre dovedesc din plin acest fapt”, spune Andy Fazekas.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite