Victor Ponta îl trimite pe ministrul sănătății la Sibiu, pentru a analiza problema persoanelor înțepate de căpușe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent în județul Sibiu unde a participat la două mitinguri electorale la Sibiu și Mediaș, premierul Victor Ponta a spus că speră ca ministrul sănătății să ajungă săptămâna viitoare la Sibiu, pentru a- prezenta ”un raport tehnic” pe această temă și pentru a oferi și soluții.

Premierul a spus că a cerut mai multe informații despre situația persoanelor înțepate de căpușe și a celor care s-au ales cu complicații după ce a aflat din mass-media despre starea actorului Șerban Ionescu.

”Am fost informat zilele acestea, am văzut prima dată, sigur, tot prin intermediul mass-media, am fost sensibilizat de situația actorului Șerban Ionescu.

Am aflat că nu e un caz singular, e vorba de alte cazuri de oameni care, dincolo de necazul de a fi bolnavi, nu sunt nici foarte cunoscuți cum este Șerban Ionescu și din punctul meu de vedere ar merita aceeași atenție, motiv pentru care am discutat cu ministrul sănătății și sper că săptămâna viitoare va veni la Sibiu ca să-mi prezinte un raport tehnic și să spună ce se poate face”, a spus Ponta, la Sibiu.

Tot la Sibiu, premierul a anunțat și un control la companiile Transgaz și Romgaz. 
  
”Transgaz și Romgaz rămân acolo, dar va fi o schimbare fundamentală. Gata cu numiri politice și cu afaceri pentru partid. Voi cere în mod sigur un control riguros pentru a vedea cum s-au folosit banii de la Romgaz și Transgaz, nu-i schimbăm pe directorii PDL-iști cu directorii USL-iști. Romgaz și Transgaz reprezintă o bogăție nu doar a Mediașului ci și a Sibiului și a întregii țări și trebuie folosite pentru întreaga țară”, a mai spus premierul.

Acesta s-a întâlnit la Sibiu cu proaspătul prefect Ovidiu Sitterli și a luat parte la două mitinguri electorale, la Sibiu și Mediaș.

Ponta și-a amintit că Sibiul este orașul în care a fost în prima sa vizită politică, în anul 2002, dar și primul oraș în care s-a răsturnat cu mașina de raliu.




Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite