Viaţa cu un idiot” se vede la Kiev

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viaţa cu un idiot fost desemnat cel mai bun spectacol al anului 2007
Viaţa cu un idiot fost desemnat cel mai bun spectacol al anului 2007

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu anunţă turneul la Kiev cu spectacolul „Viaţa cu un idiot” după Victor Erofeev, în regia lui Andriy Zholdak.

CITIŢI ŞI:

Studenţii militari donează sânge, în cadrul festivalului „Unifest"

VIDEO Rochiile "păun" ale lui Cătălin Botezatu au impresionat Sibiul (GALERIE FOTO)

După ce pe 16 octombrie a deschis oficial cea de cincisprezecea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru din Sarajevo (MESS), spectacolul Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu – Viaţa cu un idiot va putea fi urmărit miercuri, 24 noiembrie, la Kiev. Reprezentaţia va avea loc la October Palace începând cu ora 19:00.

„Spectacolul este invitat în cadrul proiectului Contemporary Theatre of Andriy Zholdak şi reprezintă unul dintre cele mai aşteptate evenimente teatrale din Ucraina. Este pentru prima dată în ultimii doi ani când publicul din Kiev are şansa să urmărească un spectacol în regia lui Andriy” a declarat Kathya Zholdak, sora regizorului şi organizatorul acestui proiect. La eveniment sunt aşteptaţi să participie 1000 de spectatori printre care se numără şi reprezentanţi ai Ambasadei României la Kiev.

Toate biletele puse în vânzare au fost epuizate. Viaţa cu un idiot fost desemnat cel mai bun spectacol al anului 2007. Această producţie a avut premiera pe data de 24 martie 2007 şi a fost realizată pentru programul Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite