Viaductul de Gara Mică se închide în iunie. Traficul va fi deviat pe centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viaductul de la ieșire din Sibiu spre Mediaș va fi închis de luna viitoare, pentru ample lucrări de reparații. Reabilitarea va dura aproximativ un an de zile, timp în care traficul va fi deviat pe centura ocolitoare a Sibiului.

Potrivit reprezentanților municipalității, ruta ocolitoare va fi semnalizată prin montarea de indicatoare şi semne de ocolire pe principalele artere de trafic.

”Această deviere a traficului se va aplica şi în cazul mijloacelor de transport în comun care vor folosi de asemenea centura ocolitoare pentru rutele de transport în comun. Traseele 1 şi 117 care înainte aveau capăt de linie peste viaduct vor avea capăt de linie în Terezian după închiderea viaductului.

De asemenea, pentru a face legătura dintre oraş şi Viile Sibiului se va înfiinţa temporar un nou traseu cu numărul 19. Acest traseu va pleca din Terezian pe ruta strada Rusciorului – N. Teclu – Constituţiei – Ştefan cel Mare – H. Coandă – centura ocolitoare – Viile Sibiului şi retur”, spun reprezentanții Primăriei.

Potrivit acestora, contractul de lucrări are o valoare de 1.628.454,80 €, cu TVA inclus, iar termenul de garanţie este de 4 ani.


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite