Vernisajul expoziţiei de fotografie „OAŞA”, în Casa Hermes din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expoziţia va fi deschisă pe tot parcursul lunii octombrie
Expoziţia va fi deschisă pe tot parcursul lunii octombrie

Evenimentul cultural-artistic are doi actori principali, respectiv fotoreporterul Iulian Ignat  și părintele Pantelimon Șușnea de la Mânăstirea Oașa. Vernisajul are loc joi, 6 octombrie, la orele 18.00, în CASA HERMES din Piaţa Mică, nr. 11.

CITIŢI ŞI:

Nunta toamnei în Sibiu. Eveniment unic în România! DJ KoKo şi DJ Raa şi-au unit destinele GALERIE FOTO

Încep Galele Studențești Sibiu 2011. Vunk cântă în deschidere

Călugăr și preot înzestrat deopotrivă cu har duhovnicesc și cu talent de excepţie, după ce și-a dovedit măiestria ca pictor iconar, părintele Pantelimon își dezvăluie în expoziţia de la Sibiu, și marele său talent fotografic, exprimat prin imagini de-o frumuseţe nepământeană. Nume foarte prezent în paginile unei reviste naţionale, Iulian Ignat și-a depus, și el, marca pasiunii și a talentului său fotografic incontestabil, în expoziţii notate la maximum.

Colegi de generaţie tânără (ambii au în jur de 35 de ani), cei doi artiști vor celebra la Sibiu o temă comună: OAȘA, mânăstire din Munţii Șureanu.

Cele 40 de lucrări alb-negru şi color, cuprinse în expoziţie, vorbesc despre viaţa de zi cu zi a comunităţii de călugări de la mânăstire ori surprind credincioşi veniţi la slujbe şi la spovedanie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite