Verificări ample în spitalele sibiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Controalele comandate de Ministerul Sănătăţii în spitale au început. Reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au mers astăzi la Spitalul Judeţean, la cel de Pediatrie şi la cel de Psihiatrie.


CITIŢI ŞI:

Prefectura Sibiu a trimis comisia de control la spitalele din judeţ

Maternitatea din Sibiu verificată la sânge de Pompieri şi DSP

Membrii comisiilor de control susţin că la noi în judeţ situaţia nu este una gravă, cel puţin aşa a reieşit de fiecare dată, în urma controalelor anuale. „Ultimul control, care a făcut parte din controalele pe care le efectuăm la început de an, s-a efectuat în lunile ianuarie-februarie. Atunci nu am constatat probleme deosebite, mai multe erau legate de documente. Acum însă intrăm pe partea tehnică “, spune Claudiu Nan, din cadrum ISU Sibiu.


Autorităţile vor verifica, timp de zece zile, atât cât vor dura controalele în toate unităţile spitaliceşti din Sibiu, partea de sistem de stingere a incendiilor. Vor urmări totul, spun pompierii, de la subsolurile spitalelor, până în poduri, pentru a se asigura că nu există probleme care să le pună pacienţilor viaţa în pericol.


Se va urmări identificarea tuturor căilor de evacuare, pentru a se asigura că nu sunt blocate, dar şi sistemul electric.


Controalele sunt efectuate ca urmare a incidentelor petrecute la Maternitatea din Bucureşti, unde s-a produs un puternic incendiu pe secţia de ATI şi 5 bebeluşi au fost ucişi.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite