Sibiu: Vecinul i-a rupt nasul din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibiu: Vecinul i-a rupt nasul din gelozie
Sibiu: Vecinul i-a rupt nasul din gelozie

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Presaca a ajuns cu nasul la bisturiu, după ce vecinul său i l-a rupt  într-o încăierare din gelozie, petrecută în weekend.

Liviu David povesteşte de pe patul de spital că s-a trezit în casă cu vecinul său mai tânăr, Liviu Bera şi cu vărul acestuia, cerându-i socoteală pentru că a vorbit cu nevasta lui. “O intrat peste mine şi m-o luat la bătaie cu pumnii şi picioarele că de ce vorbesc cu nevasta lui. Eu n-am avut nicio treabă cu ea şi chiar i-am ajutat. M-o umplut de sânge. Am reuşit să ies la o vecină să-i spun să cheme Salvarea şi Poliţia” susţine Liviu David.
Soţia bărbatului gelos spune că nu a avut habar că omul ei s-a dus peste vecinul lor să-i aplice o corecţie.
“Nu mi-a zis nimic când a venit acasă. S-a pus şi s-a culcat. Numai când m-am trezit cu Poliţia la uşă am aflat ce s-a întâmplat. Îi spusesem cu cîteva zile înainte că vecinul o tot venit la mine beat să bem un pahar de vin şi l-am trimis acasă. Am vrut să chem şi Poliţia dar am zis să-l las în pace, că nu ştie ce face. Ce treabă am eu, femeie tânără cu el, om bătrân?” a spus Adriana Bera, tânăra de 24 de ani, mamă a doi copii şi motivul disputei care l-a băgat pe vecinul ei în spital. Liviu Bera este decis să depună plângere pentru vătămare corporală gravă împotriva agresorului, dar împreună cu acesta  mai fost şi vărul său, care poate declara că acesta i-a chemat în casă la un pahar şi nu au intrat intenţionat.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite