Valea Oltului s-a redeschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o zi de blocaj, traficul rutier pe Valea oltului a fost redeschis. De asemenea, s-au ridicat şi restricţiile pe DN 1 pentru autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone.

Traficul rutier pe drumul naţional 7 a fost redeschis, după aproximativ 24 de ore în care circulaţia între Sibiu şi Vâlcea, pe Valea Oltului, a fost blocată.

Potrivit şefului Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, inspector principal Bogdan Maxim, traficul a fost deblocat pentru toate autovehiculele, inclusiv pentru cele cu o masă mai mare de 7,5 tone. De asemenea, restricţiile pe DN 1 pentru autovehiculele cu masă mai mare de 7,5 tone au fost şi ele ridicate.

Traficul rutier a fost închis luni pe Valea Oltului luni, din cauza avalanşelor căzute de pe versanţi, în zona Brezoi-Călimăneşti. Timp de mai bine de 24 de ore, sute de TIR-uri au fost blocate pe centura Sibiului, la punct control Veştem şi în parcările de la Boiţa, Apoldu şi Miercurea, din cauza restricţiilor de circulaţie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite