Vacanţe mai ieftine, dacă plătiţi din timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ţară sau în străinătate, ofertele sunt pentru toate buzunarele. Pe piaţă au apărut ofertele early booking, astfel că sibienii conştiincioşi se pot bucura de reduceri substanţiale. În funcţie de destinaţie, acestea variază între 10 şi 30%

Nici nu s-au terminat bine sărbătorile de iarnă, că pe piaţă au apărut deja ofertele pentru Paşti. Chiar dacă mai sunt patru luni până la sărbătoarea Învierii Domnului, sibienii care obişnuiesc să îşi planifice din timp vacanţele trebuie să ştie că au de unde alege, la preţuri promoţionale.

În Mărginimea Sibiului, de exemplu, bilanţul după Crăciun şi Revelion arată cum nu se putea mai bine. Cu toate acestea, reprezentanţii pensiunilor la punct ultimele detalii ale ofertelor pentru sărbătorilor pascale.

Nu se tem că vor rămâne cu locurile neocupate, dar, chiar şi aşa, unii dintre aceştia vin în îmtâmpinarea clienţilor „harnici“ cu oferte early booking. „Pachetul pentru sărbătorile de Paşte include trei nopţi de cazare, în perioada 22-25 aprilie. Cazarea se face în camere duble, iar turiştii se vor putea bucura, pe lângă un peisaj superb, de mâncăruri tradiţionale româneşti. În 22, seara, le oferim cina, în 23 mic dejun şi cină, în 24 vor avea parte de pensiune completă, iar în 25 micul dejun. Copiii cu vârste între 3 şi 6 ani au cazarea gratuită, dacă nu solicită pat suplimentar. Preţul pachetului este de 560 de lei de persoană, însă clienţii care îşi achită pachetele până în 31 martie, vor putea beneficia de o reducere de 10%“, spune Norica Gligorea, proprietar pensiune.

Oferte şi pentru străinătate

Totodată, au apărut ofertele pentru early bookingurile în străinătate. Pentru înscrieri timpurii, pentru vacanţe în călduroase sunt reduceri de până la 30%, dacă se achită preţul sejurului până la 31 martie. Cu toate acestea mai sunt hoteluri care menţin reduceri până la 31 mai, dar în aceste cazuri reducerea pentru un sejur nu este mai mare de 10 la sută. „ În Grecia, la Kusadasi, momentan avem reduceri de 25%. În Bulgaria, Albena, se oferă reducere de până la 20% reducere pentru rezervari achitate integral până la 30.04.2011. Spre exemplu, la 3 stele, all inclusive, în vârf de sezon, un sejur de şapte nopţi costă 300 euro, iar dacă aplicăm reducerea de 20%, pentru cei care achită până în 30.04.2011, vacanţa ajunge la doar 240 euro“, spune Alina Deaconu, manager turism.

Oferte bune sunt şi pentru Antalya. Un sejur de şapte nopţi, la patru stele, cu all inclusive ajunge să coste 401euro, iar plecarea se face cu avionul tocmai de la Sibiu. Pentru Antalya însă reducerile sunt în funcţie de hotel, nu e uniform, reducerile aplicate pentru early booking variază între 15 şi 25%.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite