VIDEO Unul din cei trei români morţi în accidentul din parcul de distracţii din Spania este din Mediaş FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Boian în vârstă de 21 de ani este din municipiul Mediaş. Tânărul de 21 de ani era absolvent al Miguel de Cervantes Saavedra School şi era fan David Guetta şi Basshunter, iar filmul său preferat era The Fast and Furious. Tânărul a murit în timp ce se dădea într-un carusel alături de alţi prieteni din Bistriţa.

CITIŢI ŞI:

Ce faci dacă ești șeful SRI Sibiu și faci accident: îl suni pe șeful Poliției să-l anunți, după care te duci să te speli și să te schimbi

VIDEO Un bărbat a fost lovit de un camion pe trecerea de pietoni, pe Milea

Unul din cei trei morţi în accidentul avut loc marţi  dimineaţa în localitatea spaniolă Villacanas, este din Mediaş, conform Nova Tv din municipiul din nordul judeţului. Acesta a decedat într-un accident produs într-un parc de distracţii, soldat cu trei morţi şi un rănit, toţi de origine română.

Daniel Boian lucra de mai mulţi ani ca şi barman în localitatea Madridejos.

„Ai plecat din această lume, lăsând un mare gol în inimile noastre şi o mare tăcere…” aşa începe ultimul mesaj postat de un prieten pe pagina personală de facebook a lui Daniel. Ceilalţi doi tineri care şi-au pierdut viaţa sunt doi fraţi din Bistriţa.

Accidentul din parcul de distracţii din centrul Spaniei a avut loc din cauza unei defecţiuni la un roller-coaster, relatează presa spaniolă.

Potrivit El Mundo, roller-coasterul Tarantula s-a desprins şi victimele au fost practic aruncate din trenuleţ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite