VIDEO Un şofer a depăşit pe linie continuă două TIR-uri şi un camion, într-o „curbă a morţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soferul a rămas fără permis pentru 30 de zile
Soferul a rămas fără permis pentru 30 de zile

Un bihorean aflat la volanul unui TIR a fost filmat de aparatele radar pe DN 7, în judeţul Sibiu, depăşind pe linie continuă, într-o curbă deosebit de periculoasă, unde au loc frecvent evenimente  rutiere şi unde, cu mai puţin de două săptămâni în urmă, doi oameni au murit într-un accident.

Şoferul nu ţine cont nici de linia dublă continuă, nici de curba semnalizată corespunzător şi nici de faptul că are în faţă alte 2 TIR-uri plus un camion.

„Un conducător auto, aflat la volanul unui ansamblu TIR, a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar în timp ce depăşea, încălcând marcajul longitudinal continuu, o coloană de vehicule, formată din alte două TIR-uri şi un camion. Acesta a fost oprit şi sancţionat cu o amendă de 140 de roni, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile”, spune inspectorul Ana Maria Popa, de la Serviciul Rutier Sibiu.

Şoferul a fost filmat în cadrul unei acţiuni desfăşurate miercuri pe DN 7 de poliţiştii rutieri, acţăiune în cadrul căreia oamenii legii au reţinut 7 permise pentru depăşire neregulamentară.

IMAGINI VIDEO: IPJ SIBIU, SERVICIUL RUTIER

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite